2777
2789
عنوان

ببینید زن داداشم ب مامانم چی گفته😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بهترین اخلاق رو داره کاش منم اینجوری بودم من اون لحظه لال لال لال میشم بعد توخلوت حرفامو ب خودم میزنم ک چرااون لحظه جواب ندادم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اتفاقا من این خانوم رو بسیاااااار تحسین میکنم.

دقیقا تو خونه ی ما هم بابام هم مامانم هم خواهر بزرگم ازش بد میگن

ولی منو خواهر وسطیم دوسش داریم

زن قویه

از پس خودش برمیاد

واقعا بهترین اخلاق رو داره کاش منم اینجوری بودم من اون لحظه لال لال لال میشم بعد توخلوت حرفامو ب خود ...

جالب اینه مامانم میگ شب برای شام ک اومدن چناااان مامان جون میگف انگار ن انگاز ظهر دعوا کردیم😐😂😂😂

وای خیلی فیلمه🤣🤣🤣🤣

دقیقا تو خونه ی ما هم بابام هم مامانم هم خواهر بزرگم ازش بد میگنولی منو خواهر وسطیم دوسش داریمزن قوی ...

هر کی جای این زن باشه. بقیه اذیتش کنن میره تو خونه دمار از روزگار شوهره در میاره. ولی این خانوم حرفشو میزنه از خودش دفاع میکنه و قائله ختم میشه. خیلی خوبه بنظرم

جالب اینه مامانم میگ شب برای شام ک اومدن چناااان مامان جون میگف انگار ن انگاز ظهر دعوا کردیم😐😂😂😂 ...

واقعا دمش گرم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
جالب اینه مامانم میگ شب برای شام ک اومدن چناااان مامان جون میگف انگار ن انگاز ظهر دعوا کردیم😐😂😂😂 ...

این هیچی تو دلش نیست فقط از خودش دفاع می‌کنه چه خوشم اومد ازش🤣🤣🤣

چی بگم.😐

هر کی جای این زن باشه. بقیه اذیتش کنن میره تو خونه دمار از روزگار شوهره در میاره. ولی این خانوم حرفش ...

وای اره دقیقا اتفاقا انقدر سیاست داره اصلا ب داداشم گله نمیکنه حتی پیشنهاد میده شام برین بالا پیش بابات اینا

مامانمم از همین میسوزه

میگ ظهر هرچی از دهنت دراومد بهم گف اونوقت شب بدون دعوت اومده بالا برای شام هی مامان جون مامان جون میکنه