2777
2789
عنوان

شکاکی و بددلی💔

293 بازدید | 23 پست

تا حالا شده به عنوان یه خانوم خیلی شکاک و بددل باشید؟

ن اینکه از اول اینطوری باشینا مثلا یهو اینطوری بشین بی دلیل 

خوب شدین؟چیکار کردین واسه رفع این شک و بددلی

پیش فرض و این بذاریم که هیچ اتفاق بدی هم نباشه توی اون زندگی مشترک ولی خانوم الکی بددله و غرغرو و گیر میده

البته از اول اینطوری نبوده🤦🏻‍♀️

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی برو مشاوره

این مسائل بهتره تخصصی حل بشه وگرنه دور از جون ضربه ی جدی به زندگیت میزنه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اسی برو مشاورهاین مسائل بهتره تخصصی حل بشه وگرنه دور از جون ضربه ی جدی به زندگیت میزنه

دقیقا الان هم داره میزنه😔باید با تراپیست صحبت کنم 

میترسم این شکاکی خوب نشه دیگه وسواس فکری شک بددلی

دقیقا الان هم داره میزنه😔باید با تراپیست صحبت کنم میترسم این شکاکی خوب نشه دیگه وسواس فکری شک بددلی

بله شکاکی اگ ادامه دار بشه خیلی خطرناکه

حتما برو تراپیست اگ شرایط حضوری نداری تلفنی مشاوره بگیر ولی حتما پیگیری کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بله شکاکی اگ ادامه دار بشه خیلی خطرناکهحتما برو تراپیست اگ شرایط حضوری نداری تلفنی مشاوره بگیر ولی ح ...

ببین اصلا دیوانه وار شده

اگه بهت بگم در چه حد برام گریه میکنی

توی ویدئو کال دوتا دستش دور گوشیه

بعد من الکی گیر و شک ک تو داری چت میکنییییی با من تو ویدئو کالی با کی چت میکنی چرا  دوتا دستت دور گوشیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دیوونه شدم انگار