2777
2789
عنوان

شکاکی و بددلی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست
ببین اصلا دیوانه وار شدهاگه بهت بگم در چه حد برام گریه میکنیتوی ویدئو کال دوتا دستش دور گوشیهبعد من ...

اخی عزیزم

میدونید شکاکی هم زندگی رو به کام خود ادم تلخ میکنه هم طرف مقابل

حیفه زندگی ک میتونه توام با آرامش باشه بشه میدون جنگ و اعصاب خوردی

انشاالله بری تراپیست حتما کمکت میکنه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اخی عزیزممیدونید شکاکی هم زندگی رو به کام خود ادم تلخ میکنه هم طرف مقابلحیفه زندگی ک میتونه توام با ...

مرسی عزیزم

حتما حتما میرم انشالله که درست شه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزمحتما حتما میرم انشالله که درست شه

انشاالله برات صلوات فرستادم❤️

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بخاطر چیزهایی که تو همین سایت خوندی، فیلم و سریالا و حرف های مردم، شک به دلت نفوذ پیدا کرده. هیچ وقت به هیچ آدمی نباید صددرصد اعتماد کرد ولی تا یه چیزی ازش ندیدی پیش فرض بذار که آدم خوبیه و خودتو و اونو اذیت نکن

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
بخاطر چیزهایی که تو همین سایت خوندی، فیلم و سریالا و حرف های مردم، شک به دلت نفوذ پیدا کرده. هیچ وقت ...

تاپیک قبلیمو دیدی؟🥲🥲خیلی بد اخلاق شدم میگه دارم ازت زده میشم با غر غرات

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

تاپیک قبلیمو دیدی؟🥲🥲خیلی بد اخلاق شدم میگه دارم ازت زده میشم با غر غرات

گفتی تاپیک شکاکی و بددلی دیگه؟ آره خوندم

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟