سلام دوستان من دختر ۳۰ ساله ای هستم که با آقایی ۴۰ ساله دوست شدم حالا جریان های زیادی اتفاق افتاد ولی بعد از چن وقت فهمیدم ایشون زن و بچه داره و جدا شدیم ایشون اوکی بودن تا به دلیل نزدیکی محل زندگی مون اتفاقی منو با کسی دیگه تو خیابون دید از اون موقع شده یه ادم دیوانه و با هر چی که در زمان دوستی ازم داشته تهدیدم می کنه به موندن حتی تهدید به مرگ می کنه منو و مثل یه برده شده واسه من اما من دیگه نمی تونم باهاش ادامه بدم حتی از حق زنو بچش می زنه و واسم هدیه و گل می خره من جلوش می ن ازم دور بازم ادامه می ده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره اخه خانمش سنش بالاس ینی از خود اقا سنش بیشتره و بنده خدا چیزی نداره ینی شغلی چیزی نداره
تو کارست نباشه. محل سکونتت رو عوض کن و از اونحا برو. ادرس جدید رو هم به هیشکی ندید
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
تو کارست نباشه. محل سکونتت رو عوض کن و از اونحا برو. ادرس جدید رو هم به هیشکی ندید
ای کاش به همین آسونی بود خونه به اسم مامانم بوده که فوت شده الان باید بیوفته توی ورثه تازه و اینکه یه مشکل من اینه که شماره تمام فک و فامیل یواشکی از گوشیم برداشته
شکایت به دلیل مزاحمت تنها راهی هست که به ذهنم میرسه
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
خودش منو با خانومش رو به رو کرده خامش بنده خدا انگاری قدرتی نداره
عجب پست فطری خب پس اول تهدیدش که یبار دیگ
ریختتو بیای جلوی ریختم
میگم پلیس به جرم مزاحمت به نوامیس خشتکتو جر بده
اگه توجه نکرد به پلیس بگو باباشو دربیاره
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
شکایت به دلیل مزاحمت تنها راهی هست که به ذهنم میرسه
ببین دقیقا این کارو بکن
برو دفتر قضایی بگو با این آقا در ارتباط بودم میخواست بیاد خواستگاریم که من فهمیدم زنو بچه داره ولش کردم اون ولکن نیست تهدیدم میکنه آبرومو میبره یا میکشه منو
میرینه به خودش
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
ای کاش به همین آسونی بود خونه به اسم مامانم بوده که فوت شده الان باید بیوفته توی ورثه تازه و اینکه ی ...
تو فقط برو پیش پلیس و بگو با پلیس فتا هم هماهنگ میشن چنان نسخه اش رو میپیچن که آدرس خونه اش یادش بره چه برسه به شماره ی فامیلات.من شنیدم مواردی بوده که عکس داشتن از دختر و سوءاستفاده کردن و پلیس حتی نباشه خانوادهی دختر بفهمن.نترس هواتو دارن.مملکت قانون داره