2777
2789
عنوان

شما بودید چه کار می کردید

557 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من دختر ۳۰ ساله ای هستم که با آقایی ۴۰ ساله دوست شدم حالا جریان های زیادی اتفاق افتاد ولی بعد از چن وقت فهمیدم ایشون زن و بچه داره و جدا شدیم ایشون اوکی بودن تا به دلیل نزدیکی محل زندگی مون اتفاقی منو با کسی دیگه تو خیابون دید از اون موقع شده یه ادم دیوانه و با هر چی که در زمان دوستی ازم داشته تهدیدم می کنه به موندن حتی تهدید به مرگ می کنه منو و مثل یه برده شده واسه من اما من دیگه نمی تونم باهاش ادامه بدم حتی از حق زنو بچش می زنه و واسم هدیه و گل می خره من جلوش می ن ازم دور بازم ادامه می ده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو. ادامه بدی کاری میکنم نتونی سرتو بلند کنی. از موضع ضعف برخورد نکن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به زنش خبر بدید 

ک پاره کنه

شمام بهش بگو خبر نداشتی همسر داره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

کلا درگیر داستان عجیبی شدم نمی دونم چه کار کنم پدرم شرایط حساسی داره و خیلی ریسک داره که بیاد به پدرم همه چی رو بگه آخه من یک بار رفتم به زنش همه چی رو گفتم و اون خیلی راحت جلوی زنش بهم ابراز علاقه کرد حالا دیگه دستم بسته س چه کنم

اصلا وارد رابطه نشو چون متأهل و بچه داره فردای قیامت ب کردنته

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

کلا درگیر داستان عجیبی شدم نمی دونم چه کار کنم پدرم شرایط حساسی داره و خیلی ریسک داره که بیاد به پدر ...

و زن بدبختش مونده باهاش؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

2790
2778
2791
2779
2792