2777
2789
عنوان

اخه چقدر پررو هستن بعضیا

407 بازدید | 31 پست

من پس فردا مهمون دعوت کردم.شوهره خاهرشوهرم گفت من دوستم توکاره جوجه و گوشت و ایناست طعم دار میکنه عالیه.

ما هم تورودروایستی گفتیم باشه پس شما جوجه طعم دارشده بخر قیمت هر چقدرشد میدیم به شما.

بعد الان زنگ زده که من هم جوجه میخرم به تعداد هم گوشت میخرم کبابی کنیم هم جگر.

والا خداروشکر وضعمون بد نیست ولی خب واقعا پررویی هست اینکار خب میخری از جیب خودت بخر چرا تحمیل میکنی؟شاید ما فقط میخواستیم جوجه بزنیم و نمیخواستیم خرج اضافه کنیم.

شوهره سادمم گفت باشه دیگه هر چی میخری بخر بیارفاکتور بفرست برام😒🫥

عصبی شدم با شوهرمم بحثم شد

یاشاسین آذربایجان💓✌

چه پررو و بیشعوره . بنظرم شوهرت خیلی گند زده🦦اصلا نباید نیگف فاکتورو بیار .همونجا میزد دهنش

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه رفتار اون اشتباه بوده با شوهر بیچاره چرا بحث میکنی دختر

شوهره هم‌مقصزه دیگ‌.باید زرنگ می بود می گفت نه ! همون جوجه فقط! 

آخه رفتار اون اشتباه بوده با شوهر بیچاره چرا بحث میکنی دختر

نمیدونم خب.میتونست بگه اونا بمونه واسه یه وقت دیگه فعلا جوجه رو بخر .

من میگم جلوی ادم پررو باید وایستی.

والا یه عالمه خرجمون شد واسه یه مهمونی ساده.دسر و میوه و شیرینی و ...اینم از اینهمه خرج اصافه که اومد روش

یاشاسین آذربایجان💓✌

کاش شوهرت میگفت همون جوجه کافیه

یا اصلا از اول میگفتید ما خودمون طعم دار میکنیم مزشو بیشتر دوست داریم

بحث پولش نیست بحث سواستقادس

حالا همون اقا برید خونش اینجوری پذیرایی میکنه؟

همون اول هم تو رو دربایستی گیر نکن محترمانه میگفتی ممنون خودمون درست می‌کنیم

الان هم تا نگرفته بهش بگو تصمیمون عوض شد خودمون درست می‌کنیم شما زحمتشو نکش

اون راحت حرفشو میگه شما هم راحت بگو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شوهره هم‌مقصزه دیگ‌.باید زرنگ می بود می گفت نه ! همون جوجه فقط!

لابد گفته بخاطر چند سیخ کباب ارزش نداره بحث کنم

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

شوهرم سادس نمیتونه نه بگه.اعصابمو خرد میکنه

مث خانواده ی من.بخصوصصصصصص ماماننموخواهرم.خیلی ساده‌ان.. اصلا بلد نیسستن‌نه بگن ،هر دوشون

کاش شوهرت میگفت همون جوجه کافیهیا اصلا از اول میگفتید ما خودمون طعم دار میکنیم مزشو بیشتر دوست داریم ...

والا ما میریم بازم خودمون میبریم.فوقش خاهرشوهرم چهار تا مرغ ابپز کنه.

اینقدر گفت کارش خوبه و مزه دار خوب میکنه ما هم گفتیم باشه بخر .ولی دیگه گوشت و جگر و ....اینا رو نگفتیم بخره.خیلی عصبیم بخدا

یاشاسین آذربایجان💓✌

نمیدونم خب.میتونست بگه اونا بمونه واسه یه وقت دیگه فعلا جوجه رو بخر .من میگم جلوی ادم پررو باید وایس ...

حق با شماست

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت