2777
2789
عنوان

اخه چقدر پررو هستن بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 31 پست

شما اصلا نباید بهش واگذار میکردین این مسئولیت رو 

میگفتین نه زحمت میشه خودمون تدارک می‌بینیم 

یعنی چی تو بگو ما پولشو میدیم 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

والا ما میریم بازم خودمون میبریم.فوقش خاهرشوهرم چهار تا مرغ ابپز کنه.اینقدر گفت کارش خوبه و مزه دار ...

به همچین ادم پرویی باید میگفتید انشالله اومدیم خونتون بخر

ببینیم چجوریه اگه خوب بود برای ماهم بگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون اول هم تو رو دربایستی گیر نکن محترمانه میگفتی ممنون خودمون درست می‌کنیمالان هم تا نگرفته بهش بگ ...

الان دو ساعته سرههمین با شوهرم بحث کردیم هی میگم زنگ بزن کنسلش کن اون پررویی کرده نباید رو بدیم.میگه نه زشته.دفعه دیگه نمیزاریم دیگه اینکارو کنه.ولی الان نمیتونم بهش بگم نخره زشته🫤

یاشاسین آذربایجان💓✌

باید میگفتن شما فقط جوجه رو مهمون ما هستید 

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان دو ساعته سرههمین با شوهرم بحث کردیم هی میگم زنگ بزن کنسلش کن اون پررویی کرده نباید رو بدیم.میگه ...

به شوهرت بگو خودم زنگ میزنم با دعوا نه‌ها با آرامش راضیش کن 

بگو اون نمیگه زشته این همه سفارش بدم اون با ما رودربایستی نداره 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شما اصلا نباید بهش واگذار میکردین این مسئولیت رو میگفتین نه زحمت میشه خودمون تدارک می‌بینیم یعنی چی ...

فکر کن زنگ زدیم دعوت کردیم پشت گوشی هی اصرار که جوجه با من چون عالی مزه دار میکنه و فلان و ...شوهره منم ساده.

گفته باشه دیگه بخر شما زحمتشو بکش.

و اون پررو هم نهایت سواستفاده رو کرده.اگر خودم ۴ تا جوحه میگرفتم طعم دار میکردم فوقش یک تومن هزینه میشدالان راحت ۳ تومن خرجمون میشه والا با گوشت و جگر و ...جوحه طعم دارم گرونتزه.شایدم بیشتراز ۳ تومن😒

یاشاسین آذربایجان💓✌

میگفت جوجش باما بقیش به حساب شما.

دقیقا .باید همینو میگفت.حالا برمیگرده میگه باشه فاکتور بفرست😑

بخدا خیلی عصبیم.باور کن این ماه کلی خرج اضافه داشتیم اصلا نمیدونم تا اخره ماه پولی میمونه واسمون با ابن وضع یا نه

یاشاسین آذربایجان💓✌

نمیشه والا جنگ جهانی میشه.شوهرم خیلی نفهم و ساده هست

ظاهراً شوهرت فقط واسه شما زبون داره و رودرواسی ندارن

بگو تو که اینقدر پول داری میخوای تو یه شب این همه خرج کنی پس نصفش رو بده به من اقلا خرج زندگیمون کنم 

ولی ارزشش رو نداره خودتونو ناراحت کنید یا بحث کنید 

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ظاهراً شوهرت فقط واسه شما زبون داره و رودرواسی ندارنبگو تو که اینقدر پول داری میخوای تو یه شب این هم ...

اره زبونش فقط واسه من درازه.

نمیدونم چیکار کنم .حس میکنم دارن بهمون میخندن و میگن اینا دیگه کین😔

چقدر ادم باید پررو باشه .والا من که هیچ وقت نمیتونم اینجور پررو باشم

یاشاسین آذربایجان💓✌

ولی ارزشش رو نداره خودتونو ناراحت کنید یا بحث کنید

از دیروز دارم دسر و ژله و کوفت درست میکنم یه عالمه خرجم شده.میوه و شیرینی و ....دیگه اینم انتظار نداشتم اینهمه خرج دیگه بیاد روش😔

یاشاسین آذربایجان💓✌

2790
2778
2791
2779
2792