2777
2789
عنوان

راکوتان میخورم ولی بی فایدست

120 بازدید | 21 پست

یک ماهه دارم میخورم، هنوز مثل قبلنه صورتم خیلی نا امید شدم

انگار جوش بودم و دست و پا در اوردم

غرق در جوشم افسرده شدم خستم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه چهار ماه اول شاید بدتر هم بشه بعد کم‌کم خوب میشه

واقعا؟؟، پس چرا خیلیا میگن ماه اول صورتشون ایینه شد، خودت تجربه داشتی عزیزم؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
من از هفته چهارم به بعد کم کم جوشام خوب شد

دوره درمانت چقدر طول کشید، هر روز قرص میخوردید؟ 

واقعا؟؟، پس چرا خیلیا میگن ماه اول صورتشون ایینه شد، خودت تجربه داشتی عزیزم؟

اره من شدیدترین حالت آکنه رو داشتم بیست و چند سال پیش راکوتان خارجی بود اون موقع سه چهار ماه اول خیلی بدتر شد ولی دکتر می‌گفت ادامه بده بعد کم کم ،کمتر شد و بعد نه ماه کاملااا خوب شد 

تحت نظر دکترم یکروز در میون گفته بخور

من پنج روزدر هفته میخوردم 

دو هفته اولم یه آنتی بیوتیک برام نوشته بود مصرف میکردم اسمش یادم نیس

کرم ضد افتاب و فیس واشم برام نوشته بود

تو مرا کشتی و خدای نکشت / مقبل آن کز خدای گیرد پشت❤️‍🩹

هنوز زوده دختر گل چند ماه باید مصرف کنی حتی بعضی افراد نیاز دارن دو دوره (یک سال) مصرف کنن.

. من خیلی زود نا امید میشم، باید دیگه صورتمو جلو ایینه نگاه نکنم تا دوره درمانم به اخراش برسه

اره من شدیدترین حالت آکنه رو داشتم بیست و چند سال پیش راکوتان خارجی بود اون موقع سه چهار ماه اول خیل ...

ممنون که دل گرمم کردی حالم خیلی بد شده بود الان اروم شدم ممنونم