2777
2789
عنوان

راکوتان میخورم ولی بی فایدست

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست
بعد از ۳ ماه اول صورت من بدتر شداز ماه چهارم به بعد شروع به خوب شدن میکنهمن ۷ ماه خوردم که اثر کرد

پس حالا حالاها بتید صبور باشم، دیگه برای همیشه از شر جوش راحت شدی عزیزم؟؟ دکتر برام یک روز در میون نوشته فعلا به نظرت کم نیست؟ 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
پس حالا حالاها بتید صبور باشم، دیگه برای همیشه از شر جوش راحت شدی عزیزم؟؟ دکتر برام یک روز در میون ن ...

مقدارش با توجه به وزنتون تعیین میشه

اون موقع من یکم تپل تر بودن و روزی ۲ تا میخوردم

جوش های صورتم کامل از بین رفت

الانم گاهی مثلا ۲ ماه یه بار اگه خیلییی گرمی یا شیرینی بخورم یه دونه میزنم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقدارش با توجه به وزنتون تعیین میشهاون موقع من یکم تپل تر بودن و روزی ۲ تا میخوردمجوش های صورتم کامل ...

منم تپلم ولی دکترم انلاین بود اصلا وزن نپرسید😢😢😢😢

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
منم تپلم ولی دکترم انلاین بود اصلا وزن نپرسید😢😢😢😢

یه دکتر خوب حضوری میرفتی

دکتر من دوماه یه بار برام چکاپ کامل هم‌می‌نوشت 

یه دکتر خوب حضوری میرفتیدکتر من دوماه یه بار برام چکاپ کامل هم‌می‌نوشت

برام چکاپ اینا نوشته و گفت دو ماه یکبار ویزیت شم تکرارش میکنه ولی دوست داشتم حداقل روزی یکبار راکوتان برام مینوشت

یه دکتر خوب حضوری میرفتیدکتر من دوماه یه بار برام چکاپ کامل هم‌می‌نوشت

حضوری هر چی رفتم راکوتان نمیداد با اینکه اوضاع صورتم فاجعست 27 سالمم هست

حضوری هر چی رفتم راکوتان نمیداد با اینکه اوضاع صورتم فاجعست 27 سالمم هست

اگه تهرانی، یه دکتر هست ب نام علی نیکزاد تو خیابان نیروهوایی

هرکی پیش ایشون میره راکوتان تجویز میکنه البته به غیر از افرادی که قصد باردار شدن دارن

دکتر منم ایشون بودن