تنهایغم مدیر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1391 عنوان راکوتان میخورم ولی بی فایدست | مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست یک ماهه دارم میخورم، هنوز مثل قبلنه صورتم خیلی نا امید شدمانگار جوش بودم و دست و پا در اوردمغرق در جوشم افسرده شدم خستم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏 1404/04/19 | 22:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهایغم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1391 بعد از ۳ ماه اول صورت من بدتر شداز ماه چهارم به بعد شروع به خوب شدن میکنهمن ۷ ماه خوردم که اثر کرد پس حالا حالاها بتید صبور باشم، دیگه برای همیشه از شر جوش راحت شدی عزیزم؟؟ دکتر برام یک روز در میون نوشته فعلا به نظرت کم نیست؟ برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26072 پس حالا حالاها بتید صبور باشم، دیگه برای همیشه از شر جوش راحت شدی عزیزم؟؟ دکتر برام یک روز در میون ن ... مقدارش با توجه به وزنتون تعیین میشهاون موقع من یکم تپل تر بودن و روزی ۲ تا میخوردمجوش های صورتم کامل از بین رفتالانم گاهی مثلا ۲ ماه یه بار اگه خیلییی گرمی یا شیرینی بخورم یه دونه میزنم خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
تنهایغم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1391 مقدارش با توجه به وزنتون تعیین میشهاون موقع من یکم تپل تر بودن و روزی ۲ تا میخوردمجوش های صورتم کامل ... منم تپلم ولی دکترم انلاین بود اصلا وزن نپرسید😢😢😢😢 برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26072 منم تپلم ولی دکترم انلاین بود اصلا وزن نپرسید😢😢😢😢 یه دکتر خوب حضوری میرفتیدکتر من دوماه یه بار برام چکاپ کامل هممینوشت خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
تنهایغم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1391 یه دکتر خوب حضوری میرفتیدکتر من دوماه یه بار برام چکاپ کامل هممینوشت برام چکاپ اینا نوشته و گفت دو ماه یکبار ویزیت شم تکرارش میکنه ولی دوست داشتم حداقل روزی یکبار راکوتان برام مینوشت برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
تنهایغم مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 1391 یه دکتر خوب حضوری میرفتیدکتر من دوماه یه بار برام چکاپ کامل هممینوشت حضوری هر چی رفتم راکوتان نمیداد با اینکه اوضاع صورتم فاجعست 27 سالمم هست برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26072 حضوری هر چی رفتم راکوتان نمیداد با اینکه اوضاع صورتم فاجعست 27 سالمم هست اگه تهرانی، یه دکتر هست ب نام علی نیکزاد تو خیابان نیروهواییهرکی پیش ایشون میره راکوتان تجویز میکنه البته به غیر از افرادی که قصد باردار شدن دارندکتر منم ایشون بودن خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی