2777
2789
عنوان

یه لاک ژل سفید خریدم واسه عروسمون

198 بازدید | 10 پست

به خواهرش برخورد میگه تو دخالت نکن توی لباس و وسایل خواهر من از الان خواهر شوهر بازی درنیار 

کدوم خواهر شوهر بازی آخه بدبختای ندید بدید همینمون مونده بود با همچین احمقایی وصلت کنیم اگه داداشم دوسش نداشت عمرا ساکت میموندم. 

در حالی که من دخالت نکردم 

خودم ناخن کارم گفتم یه لاک ژل بخرم روز عروسیش براش ناخن ها شو انجام بدم اگر خواست که خودش گفته لاک ژل سفید با اکلیل می‌خوام برام بخر 

تازه داداشمم اصرار کرد به عنوان کادو عروسی براش ناخن هاشو انجام بده پول نگیر منم گفتم چشم 

الان بهترین مارک لاک ژل خریدم با یه لاک ژل اکلیلی 

شده ۵۸۰ تومن 

مدلی که عروسمون هم خواسته باید براش کاشت کنم از مشتری عادی من با هزینه کاشت و ... ۵۰۰ میگیرم 

نمی‌دونم چرا خواهرش آتیش بیار معرکه شد 

اقاااا چه عروس بی لیاقتی 

کاش من عروستون بودم همیشه میومدم برای ناخنام پیشت اینقدر تایم کاشت ناخن مسخره بازی درمیاوزدم 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب طبیعتا عروستونه و نباید پول بگیری 

ولی بیخیال بذار خودش بیاد بگه فلان کارو کن برام 

ک البته بعدا به داداشت میگه خواهر فلان فلان شد فلان کرد برام اه از عروسای  نمک نشناس و خواهرشوهرای پرتوقع حالن بهم میخوره 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

دستت نمک نداره🤝🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||