2777
2789
عنوان

مهریه همگی بیاین نظرتونو بگید

858 بازدید | 119 پست

دارم به مردی فکر میکنم توی بیست سالگی ۵۰۰ تا سکه حالا یا چون رسم بوده و یا چون خانمش دوست داشته مهریه تعیین کرده بعد چند سال هم با اختلاف پیدا کردن و  جدا شدن اگه مهریه اونا سال ازدواج شون میده ۵۰۰ میلیون الان شده ۴۰ میلیارد با سکه ۸۰ تومنی حالا در نظر بگیریم در آمد ماهیانه کرد ۲۰ تومنه اگه خودش هیچی از حقوقش برنداره میتونه ۴ ماهی یه سکه بگیره اگه در نظر بگیرم از همون بیست سالگی اول ازدواج شروع کرده باشه به سکه دادن ۱۰۰ سالم اگه زندگی کنه میتونه ۳۰۰ تا سکه بپردازه و ۲۰۰ تا دیگه اون دنیا باید از روی اعمالش بده  حس میکنم خیلی بی عدالتیه که نه دنیا داره این ادم نه آخرت این مهریه چیه که هم زنا و هم مردا میگن بهشون ظلم شده

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

مردا به اندازه کافی حق و حقوق دارن و پرو هستن

تازه مردای این دوره زمونه مرد نیستن و مسئولیت پذیر نیستن

اگر همون مهریه هم نباشه زود طلاق میدن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران مردها نباشقانون چهار عقدی و چهل صیغه و حق طلاق و حق حضانت فرزند دارند

مهریه هر ۴ تا زن باید بدن حضانت حق نیست وظیفه است 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

مردا به اندازه کافی حق و حقوق دارن و پرو هستنتازه مردای این دوره زمونه مرد نیستن و مسئولیت پذیر نیست ...

فکر کن داداشت  قراره این مهریه بده یا پسرت در اینده 

اخه به اینا نیس دادگاه تعدیل میکنه . به اندازه ی اموالش میده اونم نه کلش. دیگه محاسبه میکننن در حد ع ...

کاری به قانون ندارم از لحاظ دینی اسلامی دارم حساب میکنم خودم عمرا نمیزارم پسرم مهریه بالا قبول کنه 

الکی نگو الان قسط بندی میشه ۹ ماهی یک سکه و تازه تا ۱۱۴ تاهم میدن

همین الانش یکی تو زندگی زجر کشیده جوونیش رفته خیانت دیده باز یه قرون بهش نمیرسه خیلیا اگه مهر نباشه شوهره میره زن دیگه اش میگیره 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

چهل صیغه ای همزمان چی؟؟؟؟هر وقت دلش بخواد میتونه بی دلیل همسرش را طلاق بدهالبته قوانین در پیت ایران ...

کاری به قانون ندارم دین رو دارم میگم حرفم قانونی نیست 

فعلا که یکی از پسرای فامیل گل کاشته دختر از خونه انداخته بیرون

منم یکی از نزدیکانم داره این مهریه میده زنه همه چیو برده حتی ارث پدری پسره 

کاری به قانون ندارم دین رو دارم میگم حرفم قانونی نیست

دین بهشون اجازه داده چهار عقدی و چهل صیغه همزمان

دین اجازه داده حق طلاق داشته باشن

دین اجاره داده رابطه زوریه  هر وقت  مرد هوس کرد

دین اجازه داده برای رابطه زنشون را کتک بزنن

دین اجازه داده حضانت بچه با مرد باشه