دارم به مردی فکر میکنم توی بیست سالگی ۵۰۰ تا سکه حالا یا چون رسم بوده و یا چون خانمش دوست داشته مهریه تعیین کرده بعد چند سال هم با اختلاف پیدا کردن و جدا شدن اگه مهریه اونا سال ازدواج شون میده ۵۰۰ میلیون الان شده ۴۰ میلیارد با سکه ۸۰ تومنی حالا در نظر بگیریم در آمد ماهیانه کرد ۲۰ تومنه اگه خودش هیچی از حقوقش برنداره میتونه ۴ ماهی یه سکه بگیره اگه در نظر بگیرم از همون بیست سالگی اول ازدواج شروع کرده باشه به سکه دادن ۱۰۰ سالم اگه زندگی کنه میتونه ۳۰۰ تا سکه بپردازه و ۲۰۰ تا دیگه اون دنیا باید از روی اعمالش بده حس میکنم خیلی بی عدالتیه که نه دنیا داره این ادم نه آخرت این مهریه چیه که هم زنا و هم مردا میگن بهشون ظلم شده
لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.