2777
2789
عنوان

Adhd بیش فعالی🗣️👣⚡

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 100 پست
وایییی چقدررر درکتتت میکنم 😢😭💔من دبیرستانی بودم تا امسال بعد قرص مصرف نمی‌کردم ولی وقتی قرص میخور ...

بله منم متاسفانه تودوران مدرسه با یکبار خوندن کتاب قبل امتحان بهترمیفهمیدم تا خوندش همش و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

‏این ADHD اینجوریه که شما همزمان داری به کار بانکیت و قسط وام و مدرسه‌ی بچه و ادامه‌ی سریال دیشب و بازیکن تیمت که مصدوم شده فکر میکنی یهو یادت میره زیر گازو خاموش کردی یا نه؟ فک کنم همه داریم=)))

‏اختلال ‎بیش‌فعالی نقص توجه(ADHD) غالب هاپیراکتیو در زندگی روزمره؛

_خیلی فراموشکاری

_به شدت عجولی

_حوصله ات سر میره از تامل

_تو صف نمیتونی بمونی

_معمولاً یه چیزی رو کامل چک نمیکنی

_از تاخیر افراد دیونه میشی

_تند و بی‌دقت عمل میکنی

_زود نظر میدی

_مدام وول میخوری

_زیاد حرف میزنی

✍دکتر محمد گراوندنیا(روانشناس)

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌

‏اختلال ‎بیش‌فعالی نقص توجه(ADHD) غالب هاپیراکتیو در زندگی روزمره؛_خیلی فراموشکاری_به شدت عجولی_حوصل ...

من هر چی بزرگ تر میشم بد تر میشم 

نظری راجع به این نداری ؟

من هاپراکتیویتیه ام به شدتتت بالا بود تو تست 

پامو همش میجنبونم 

واییییی من حافظم داغونه گاهی یادم میره قرص خوردم یا نه

😂منم حافظم چرته کوتاه مدتمون فقط خوبه 

اینم بگم گاها این بیماری ارثیه الان بابای من از سرکارمیاد ورزش میکنه و 10کیلومترم پیاده میره ولی میبینی باز اهنگ بزاری میاد باهات میرقصه یا پایه،فیلم دیدنه و..... 

باور کن حس تلف شدن به آدم دست میده من به شخصه. این حسو دارم💔😭

بدیش اینه از هرکاری دوست داری ی نمه بلد باشی.و توی همشون خوب باشی اخرم نمیدونی کدومو بری و چیکارکنی حیفتم میاد یکیو بری فقط 

😂منم حافظم چرته کوتاه مدتمون فقط خوبه اینم بگم گاها این بیماری ارثیه الان بابای من از سرکارمیاد ورز ...

وایی من بابام و داداشم هم اینجورینن😂😂😂😂

بخدا یه ننه دارم ۸۰ سالشه ارومش نمیگیره 🤣🤣🤣

من هر چی بزرگ تر میشم بد تر میشم نظری راجع به این نداری ؟من هاپراکتیویتیه ام به شدتتت بالا بود تو تس ...

منم پامو تکون میدادم خودمو کنترل کردم الان شدم اورثینکر😂ازهرجا جلوشو بگیری از یجا دیگ میزنه بیرون بخدا 

بنظرم بهترین کار مشغول کردن خودت با باشگاه و کلاسای مختلف و... هست غیراین توخونه تنها افسردگی. میاره 

بدیش اینه از هرکاری دوست داری ی نمه بلد باشی.و توی همشون خوب باشی اخرم نمیدونی کدومو بری و چیکارکنی ...

دقیقا تا

من عاشق زبان یاد گرفتنم یه نک زدم به کره ای یه تک به انگلیسی آخرش هیچ کدومو ادامه ندادم 

وایی من بابام و داداشم هم اینجورینن😂😂😂😂بخدا یه ننه دارم ۸۰ سالشه ارومش نمیگیره 🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂👌🏻

انرژیمون بالاس چیکارکنیم جلوشو بگیریم افسرده میشیم😊

دقیقا تامن عاشق زبان یاد گرفتنم یه نک زدم به کره ای یه تک به انگلیسی آخرش هیچ کدومو ادامه ندادم

🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

منم پامو تکون میدادم خودمو کنترل کردم الان شدم اورثینکر😂ازهرجا جلوشو بگیری از یجا دیگ میزنه بیرون ب ...

وای واسه ما تو خونه بودن افسردگی میارع؟؟؟

یعنی واسه همینه افسرده شدممم؟

وای اورسینکیبگ خیلی بده