2777
2789
عنوان

Adhd بیش فعالی🗣️👣⚡

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 100 پست

‏هر adhd بعد از هر مهمونی:

چرا باز اینقدر حرف زدم؟ 

چرا اون رو گفتم، چرا فلان چیز رو گفتم

نباید اون رو میگفتی!

نباید این حرف رو می‌زنی!

وای خدا خسته شدم از بس به خاطر ویاس اینقدر زر میزنم، کاش می‌شد این دهنم رو بدوزم!

و این چنین است که تا صبح با خودسرزنش‌گری نمیخوابی :))

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا شاهده من دیشب تا ساعت ۴ بیدار بودم انرژی داشتم🤣😭😭خالم نمی‌برد اصلا

بخاطرهمین باید ورزشی بری ک تخلیت کنه قشنگ 

بوکس و نینجا و کلا رزمی خوبه

من بعد مهمونی رفتن به شدت افسرده میشم

منم 😂دوس داشتم بمونن ولی همه میرفتن خونشون خسته میشدن

توی بازیام همین بود 

دوستان ADHD یه بیماریه. چیزی نیس که بخواین باهاش کلاس بذارید و خودتونو چس کنید که الان یه سری میگن اختلاله و بیماری نیست، بله درسته. من لفظ بیماری رو برای این به کار بردم که مطلبو درست تر بیان کنم. چون این مشکل نیاز به درمان داره، اینکه بیای باهاش کلاس بذاری و گوگولی جلوه‌ش بدی مسخره‌س

اینو کسی میگه که دو نفر از اعضای خونوادش این مشکلو دارن و دهنشون سرویس شده، یه رفیق دارم حالا یه دکتر نرفته که ببینه مشکلش چیه، با چارتا سرچ گوگل نتیجه گرفته ADHD داره و هرروز در موردش استوری می‌ذاره! که آره ما ADHD ها کافی دوست داریم. ما فلان موزیک گوش میدیم، ما فلان...

بسه بابا :/ کجاش قشنگه؟ همش اذیت و نارحتی! 

نقش تغذیه در کنترل و مدیریت (ADD/ADHD)

تغذیه نقش مهمی در کنترل و مدیریت اختلال کم توجهی/بیش فعالی (ADD/ADHD) دارد. برخی از مواد غذایی می‌توانند علائم ADD را تسکین دهند، در حالی که برخی دیگر ممکن است علائم را تشدید کنند. در زیر چند نکته در مورد رابطه تغذیه و ADD آورده شده است:

1. امگا-3: اسیدهای چرب امگا-3 بهبود عملکرد مغز و کاهش علائم ADD را کمک می‌کنند. 

2. پروتئین: مصرف مناسب پروتئین می‌تواند به کنترل علائم ADD کمک کند. پروتئین‌ها به تعادل سطح قند خون کمک می‌کنند و احساس سیری را افزایش می‌دهند. 

3. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی: کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن، روی، و مگنزیم می‌تواند علائم ADD را تشدید کند. 

4. کاهش مصرف شکر: مصرف بالای شکر می‌تواند باعث نوسانات قند خون و تشدید علائم ADD شود. 

5. کنترل مصرف مواد حساسیت‌زا: برخی از افراد مبتلا به ADD ممکن است به مواد غذایی خاصی حساسیت داشته باشند که باعث تشدید علائم می‌شود. موادی مانند گلوتن، لاکتوز، و مواد نگهدارنده ممکن است باعث واکنش‌های منفی در برخی افراد شوند.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌

امروز رفته بودم مصاحبه کاری مرده داشت حرف میزد من به این فکر میکردم ایرپاد سفید بگیرم یا مشکی🤌😂 یهو به خودم اومدم دیدم عه شرکتم یا مثلا میرفتم کتابخونه درس میخوندم روی صندلی نمیتونستم بشینم همش وول میخوردم با اینکه راحت و اوکی بود

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند.. من چنانم که محال است کسی حال مرا درک کند.

امروز رفته بودم مصاحبه کاری مرده داشت حرف میزد من به این فکر میکردم ایرپاد سفید بگیرم یا مشکی🤌😂 یه ...

بدیش همین بود من واسه کنکورمیخوندم شاید از 4الی6ساعت توی کتابخونه 1ساعتشو میخوندم بقیش یا اب میخوردم یا دسشویی بودم یا الکی ورق میزدم یا میخوابیدم 

منم درگیرم یه مدت تحت نظر روانپزشک‌ویاس میخوردم علائمم خیلی بهتر شده بود الان داروهاش گرون شده دیگه‌ ...

😂👌🏻

دوستان ADHD یه بیماریه. چیزی نیس که بخواین باهاش کلاس بذارید و خودتونو چس کنید که الان یه سری میگن ا ...

واااا مگه بی فعالا آهنگ مورد علاقشون یکیه🤣🤣🤣والا کلاس نداره 

من به زور خودمو پذیرفتم...باعث همه بدبختیام...ولی خب بالاخره پذیرفتم