2777
2789
عنوان

Adhd بیش فعالی🗣️👣⚡

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 100 پست
منم درگیرم یه مدت تحت نظر روانپزشک‌ویاس میخوردم علائمم خیلی بهتر شده بود الان داروهاش گرون شده دیگه‌ ...

یه سوال شما ویاس میخوردی عصبی و پرخاشگر نمیشدی؟

من یه مدت ساعت ۷ صبح می‌خوردم بعد یهو ۱۱ ظهر بعد حتی گاهی اوقات ۱۲ شب!!!! خیلی بهم تاکید کردن سر وقت بخورم 

ممکنه واسه این باشه ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✅ اضطراب اینجوریه:✨ من میدونم در رو بستم اما تا ده بار چک نکنم آروم نمی‌شم✅ کمال‌گرایی:✨‌ کلی کار د ...

میگم پس الان من هم اضطراب دارم ک هی اینکارو میکنم

ADHD اونم خیلی خیلی خیلی خیلی دارم

چیکار کنم خیلی حالم بده از این چیزا واقعا

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

سلام دوستان

پسرمنم این اختلال رو داره و دو ساله داره ریتالین مصرف میکنه

تو یادگیری درسها مشکل داریم مخصوصا حفظ کردنیها

دوست داشتم با یک بزرگسال هم مشورت کنم

شما که قرص مصرف میکنید بعد استفاده تمرکز و یادگیری تون بهتر میشه؟؟

یه سوال شما ویاس میخوردی عصبی و پرخاشگر نمیشدی؟من یه مدت ساعت ۷ صبح می‌خوردم بعد یهو ۱۱ ظهر بعد حتی ...

نه تاثیری رو پرخاشگری نداشت

من همیشه صبح میخوردم بعد صبونه

عصر به بعد بخوری ممکنه شبا نتونی بخوابی

🎀

سلام دوستانپسرمنم این اختلال رو داره و دو ساله داره ریتالین مصرف میکنهتو یادگیری درسها مشکل داریم مخ ...

سلام من دارو مصرف نمیکنم عزیزم بخاطرهمینم تو زندگیم خیلییییی اشتباها داشتم البته نشات گرفته از مرگ مادرمم بود ک نمیتونستم برم دکتر بابت افسردگی و بیش فعالی و مجبور بودم از راهای دیگ بروز بدم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

قطعا خیلی هاتون درباره ریتالین شنیدین 🤔اکثرا ب غلط بهش می گن داروی بیداری و ب اشتباه مصرف بالایی بین دانشجوها و دانش آموزان داره 👍مصرف خودسرانه ریتالین عوارض خیلی بدی ب جا می زاره 😠 لطفا از مصرف داروها بدون نسخه پزشکی خود داری کنین 🤓

داروی متیل فنیدات (Methylphenidate)

✅ نام تجاری: ریتالین، استیمدیت

✅ دسته دارویی: محرک CNS

✅ شکل دارویی: قرص

✅ دوزهای دارویی: ۱۰، ۱۸، ۲۰، ۲۷، ۳۶ و ۵۴ میلی‌گرم

✅ مکانیسم: متیل فنیدات با جلوگیری از بازجذب دوپامین و نوراپی‌نفرين به نورون‌های پیش سیناپسی باعث افزایش سطح این نوروترانسمیتر ها در مغز میشه

✅ کاربرد: متیل فنیدات برای درمان اختلالات افسردگی ماژور، دوقطبی، بیش فعالی یا ADHD و حمله خواب یا نارکولپسی استفاده میشه

✅ عوارض: سردرد، کاهش اشتها، کاهش وزن، بی‌خوابی، تاکیکاردی و تحریک پذیری از عوارض مصرف متیل فنیدات هستن

✅ تداخلات: متیل فنیدات با الکل، بقیه داروهای محرک مثل آمفتامین، MAOI ها مثل ترانیل سیپرومین، SSRI ها مثل فلوکستین و وارفارین تداخل داره

✅ نحوه تجویز: معمولا با دوز ۵ تا ۱۰ میلی‌گرم ۱ تا ۲ بار در روز شروع میشه و بعدا بسته به شرایط بیمار تا ۶۰mg در روز میرسه

✅ موارد منع مصرف: حساسیت به دارو، مصرف همزمان MAOI ها، گلوکوم، تیروتوکسیکوز

✅ مصرف در بارداری: جزء داروهای کلاس C هست و باید با احتیاط مصرف بشه

✅ داروهای مشابه: دکستروآمفتامین، لیزدگزامفتامین

#داروسازی 

میگم پس الان من هم اضطراب دارم ک هی اینکارو میکنمADHD اونم خیلی خیلی خیلی خیلی دارمچیکار کنم خیلی حا ...

فقط پزشک و کار روی خودت 

چرا همه فکر میکنن دارن؟واسه همین باعث میشه که به خودم شک کنم که دارم الکی دارو میخورم !

چون بعضی چیزا طبیعیه ولی بعضی مشکلات رو فقط افراد بیش فعال ذارن

واااا مگه بی فعالا آهنگ مورد علاقشون یکیه🤣🤣🤣والا کلاس نداره من به زور خودمو پذیرفتم...باعث همه بد ...

😂میدونم اما بعضیا ک سواد هیچیو ندارن فکرمیکنن کلاس داره یا بچه سالن 

اره ولی دکترا درست تشخیص نمیدناصلا معلوم نیست چی دارم ولی همه اینارو دکترای مختلف تشخیص دادن

😣😣😣