2777
2789
عنوان

Adhd بیش فعالی🗣️👣⚡

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 100 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم میتونی مثلا چه ورزشی ؟من در این خودم که دارن باهام حرف میزنن فکرم ی جا دیگیساصلا حوصله جم کردن ...

من دوی استقامت و والیبال و کاراته رو رفتم خوب بودن 

میفهمم چی میگی چارش برنامه ریزیه یا مجبور کردن خودت ب نظم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
متاسفانه بله البته من وسواسی و استرسی نیستم

من بوی به حد خفه کننده ای وسواسی بودم 

بخدا یه فرش رو با اینکه وظیفه ام نبود و بچه بودم ۲ بار جارو میکردم بعد فرچه می‌کشیدم بعد گریه میکردم که فرش کثیفه🤣🤣

استرسی اصلا نیستم و بی خیالم تا وقتی که وقتم تمومه 

مثلاً امتحان دارم ۵ روز وقت داره نمی‌دونم تا روز آخر فرجع خیلی ریلکس و با اعتماد به نفس بعدش یهوووو استرس جونمو میگره

متاسفانه بله البته من وسواسی و استرسی نیستم

من وسواس و استرسی ام باید چی کار کنم بعد مثلا مدتها ذهنم در گیر رفتارم که یه وقت جای اشتباه نکرده باشم یعنی مدام بهش فکر میکنم . روانی یعنی دیوانه ؟ 

در مطالعه‌ی جالب زیر نشان داده شده که چطور اختلالات روانپزشکی، زبان صحبت کردن روزانه‌ی آدمها را تغییر می‌دهند، مثلا:

◾مثلا افراد مبتلابه ADHD بیشتر از ضمیر آنها استفاده می‌کنند.

◾افراد مبتلا به اختلال خوردن در جملاتشان، قید بیشتری بکار می‌برند.

◾توجه به زمان در جملات بیماران PTSD بارزتر است.

◾کلمات مربوط به مرگ در جملات افراد اضطرابی و شخصیت مرزی پرتکرار است.

◾جملات مبنی بر خشم و توهین در شخصیت مرزی بیشتر دیده می‌شود.

◾زمان حال در جملات افراد مبتلابه اختلال خوردن شایع است

و....

وضعیت روانی( Mental status) افراد یکی از فیلترهایی است که هرچه از آن عبور کند را تغییر می‌دهد: زبان، دین، سیاست، فرهنگ، هنر، ....

لینک مقاله

✍دکتر روح الله صدیق 

من دوی استقامت و والیبال و کاراته رو رفتم خوب بودن میفهمم چی میگی چارش برنامه ریزیه یا مجبور کردن خو ...

من داداشمم بوده به شدت خیلییی بیشتر از من وحشتناک بوده

ولی منم ۱ ساله فهمیدم دارم اما همش انکارش میکردم میگفتم خب همه آدما اینجورین مگه چشه هنوزم شک میکنم 

اکثر این علائم رو در طول زندگی ممکنه تجربه کنیم و لزوما نشانه adhd نیست مثلا ممکنه یه سری از ویتامین ها توی بدنمون کم باشه یا کمبود خواب یا به علت استفاده زیاد از گوشی حواس پرت بشیم‌ و یا مه مغزی باشه و یا به هزاران علت دیگه 

پس عزیزانی که این علائم رو دیدن و نگران شدن خیالشون راحت باشه و جای نگرانی نیست همه ما این چیزا رو تجربه کردیم و اگر احساس میکنن این علائم خیلی پررنگ‌ دارن بهتره با به مشاور صحبت کنن چون اگر واقعا کسی درگیرش باشه به تنهایی نمیتونه خودش رو درمان کنه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
من بوی به حد خفه کننده ای وسواسی بودم بخدا یه فرش رو با اینکه وظیفه ام نبود و بچه بودم ۲ بار جارو می ...

😂من متاسفانه ocd و کمالگرا هم هستم و دارم کمترشون میکنم وگرن روزگارم سیاهه و ممکنه از قرینه نبودن یک چیز گریم بگیره 

من وسواس و استرسی ام باید چی کار کنم بعد مثلا مدتها ذهنم در گیر رفتارم که یه وقت جای اشتباه نکرده با ...

روانی ینی دیوانه ولی ما دیوونه نیستیم😂بیشترمردم اختلال روانی دارن شایدم خودشون ندونن بهترین کار مشورت ب پزشکه 

من داداشمم بوده به شدت خیلییی بیشتر از من وحشتناک بودهولی منم ۱ ساله فهمیدم دارم اما همش انکارش میکر ...

میگم بهترین کار تست و تشخیص پزشکه خودتو اذیت نکن

😂من متاسفانه ocd و کمالگرا هم هستم و دارم کمترشون میکنم وگرن روزگارم سیاهه و ممکنه از قرینه نبودن ی ...

وایییی چقدررر درکتتت میکنم 😢😭💔

من دبیرستانی بودم تا امسال بعد قرص مصرف نمی‌کردم 

ولی وقتی قرص میخوردم نتایج امتحانام به شدت عالییی میشد 

خیلی عجیبه که با اینکه خیلی حواس پرتم اما خنگ نیستم اتفاقا با وقت کمتر نتیجه بهتر میگیرم 

تو ام اینجوری ای ؟

اکثر این علائم رو در طول زندگی ممکنه تجربه کنیم و لزوما نشانه adhd نیست مثلا ممکنه یه سری از ویتامین ...

بله دقیقا تنها درصورت تست دادن و تشخیص پزشکه ک مشخص میشه