2777
2789
عنوان

کارت ورود به جلسه تیزهوشان

132 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من فردا آزمون تیزهوشان دارم و کارت ورود به جلسه اون قسمتی که اولویت ها و نکات رو نوشته برش زدم و فقط مشخصات مونده اگه والد پشت کارت رو امضا کنه  اون قسمت هایی رو  که برش دادم ایراد نمی‌گیرند؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم امروز آزمون داد باید حتما همونجا بزنی

عزیزم دخترتون آزمون براش چطور گذشته ؟ 

دختر منم امروز داشت با توجه به کلی شبیه ساز که با درصد های فوق العاده بالا میزد ولی خوب گویا امسال هم آزمون خیلی سختی داشتن گروهی از دوستاش که همه تست زنی قوی بودن همه آزمون امسال رو فاجعه تر از ۴۰۳ می دونستن

عزیزم دخترتون آزمون براش چطور گذشته ؟ دختر منم امروز داشت با توجه به کلی شبیه ساز که با درصد های فوق ...

دختر منم اامروز آزمون داد 

متاسفانه خیلی کلامی زیاد بود 

و بچه ها اینهمه محاسباتی کار کرده بودن نبود 

شما کدوم شهر هستید 

دوروبریاتون دفترچه اول چند تا درست زدن

عزیزم دخترتون آزمون براش چطور گذشته ؟ دختر منم امروز داشت با توجه به کلی شبیه ساز که با درصد های فوق ...

دخترم توی آزمون های شبیه ساز درصد هاش متوسط رو به بالا بود آزمون ۱۴۰۳_۱۴۰۴ رو خودش تو خونه زده بود ۳۷ تا درست داشت آزمون امروز رو دفترچه اول ۳۹ تا زده بود ولی میگه مثل سال پیش بوده