2777
2789
عنوان

چی خوشحالیتو واسه همیشه گرفته

332 بازدید | 35 پست

یه زخمایی هست که هیچوقت خوب نمیشه حتی اگه به درجات بالا برسی باز هیجوقت از ته دل خوشحال نمیشی😢 اون چیه واسه شما

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیماری همسرم و بیماری مامان و بابام 😔😞

خیلی سخته خدا سلامتی بده بهشون

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
من هیچوقت برا خودم غصه درست نمی کنم همش بعضی عوضی ها باعث میشن😔

این عوضیا همه جا هستن 

آدم شادی نیستم ولی روی چیزی هم زوم نمیکنم از شادی های کوچیک بگذرمو حال خودمو بگیرم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
💔💔💔💔💔💔از وقتی عشقم فوت کرد دیگه اون ادم سابق نشدم

خدا رحمتش کنه💔😭 عزیزمممم 😭با کامنتت بغضم ترکید چون منم عشقم رفته فوت نشده ولی نییس😓

خدا رحمتش کنه💔😭 عزیزمممم 😭با کامنتت بغضم ترکید چون منم عشقم رفته فوت نشده ولی نییس😓

ممنونم 

کاش عشق منم میرفت  ولی حداقل دلم خوش بود زنده اس 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خیانت روحمو کشت بعد اون خوشحالی نفهمیدم چیه

لعنت به هرچی خیانتکاره واقعا روح آدمو زخمی میکنه 😢