2777
2789
عنوان

چی خوشحالیتو واسه همیشه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 35 پست
بیماری همسرم و بیماری مامان و بابام 😔😞 اگر دوست داشتین واسه سلامتیشون دعا کنین

من تاپیک های شمارو میخوندم 

حال همسرتون چطوره 

عزیزم امیدوارم حالشون خوب بشه خدا صحت و سلامتی بده به عزیزانت 💗

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم کاش عشق منم میرفت ولی حداقل دلم خوش بود زنده اس

خدا بهت صبر بده 💔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
آدم شادی نیستم ولی روی چیزی هم زوم نمیکنم از شادی های کوچیک بگذرمو حال خودمو بگیرم

من وسط خوشحالیا لحظه ایم غم اون سنگینی میکنه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
دانشگاه رفتن

چرا؟ 

من تاپیک های شمارو میخوندم حال همسرتون چطوره عزیزم امیدوارم حالشون خوب بشه خدا صحت و سلامتی بده به ع ...

همسرم تحت درمانه عزیزم. داره دارو میخوره.پسفردا چکاپ و ویزیت دکتر داره

ولی مامانم حالش خیلی بده این چند روزه😔 بابامم پسفردا نوبت دکتر داره

زخم های گذشته و اختلافات بچگی هنوزم روم تاثیر داره حرفای اون زمان و اتفاقاش کسی هم خبر نداره چقدر اذ ...

تروماهای بچگی 💔 تراپیست رفتی؟

عادی نشد برام که نشد زخمش تا ابد همراهمه 💔

💔

نشد اون رشته ای که می‌خوام برم

اگه امکانش هست دوباره تلاش کن 

همسرم تحت درمانه عزیزم. داره دارو میخوره.پسفردا چکاپ و ویزیت دکتر دارهولی مامانم حالش خیلی بده این چ ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم میدونم چقدر غصه شونو میخوری حقم داری 😥

به حق این روزا و ماه های عزیز انشالله عزیزانت خوب بشن سلامتی شونو بدست بیارن آرامش برگرده بهتون 🤲🏻💗

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
2790
2778
2791
2779
2792