2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فرهنگیان چند تا مصاحبه داره بعد چجوریه سوالاتی واینا منظوره بعد ازتون است بینایی و اینا کی میگیرن

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

عزیزم فرهنگیان چند تا مصاحبه داره بعد چجوریه سوالاتی واینا منظوره بعد ازتون است بینایی و اینا کی میگ ...

دوتا مصاحبه داره 

یه تخصصی یه عمومی 

تست و اینام بستگی داره برا ما همون روز گرفتن

دوتا مصاحبه داره یه تخصصی یه عمومی تست و اینام بستگی داره برا ما همون روز گرفتن

آها ممنون یعنی اولین باید قبول بشی بری مصاحبه دومی اینحوریه؟

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

ممنون 🌱میشه راهکار کنترل استرس و بگین ؟ قرص بخورم مشکل ایجاد میشه؟

استرس نداشته باشی خیلیییی مهمه 

با صدای بلند حرف بزنی خیلی مهمه نه اروم و یواش 

اگه میدونی استرس میگیری حتما قرص بخور

استرس نداشته باشی خیلیییی مهمه با صدای بلند حرف بزنی خیلی مهمه نه اروم و یواش اگه میدونی استرس میگیر ...

مرصیی💕

تو بحث گروهی قبل اینکه بحث شروع بشه . وقت میدن که یکم در مورد موضوع فکر کنیم  ؟ چون من واقعا اطلاعات عمومی بالایی ندارم و حس میکنم تو این بخش باعث بشه کمتر تو بحث شرکت کنم 

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید .