2777
2789
عنوان

چجوری میرین استقبال همسری💅

| مشاهده متن کامل بحث + 5230 بازدید | 179 پست
اخه من خودم روزی ازدواج کنم شوهر میگم این خله با رقص میاد استقبالمحالا خوبه بقیه موارد ولی دیگه خدای ...

دقیقا ن رقضو نگفتم شیتان پیتان کنی اوکیه دیگ 

ن رقص🤣 فکر کن دستمال ببندی باسن مبارکو قر بدی همینجوری بری بپری بغلش 🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استقبال مگه از کربلا اومده 

من چرا باید برمم 🤔نیازی نیستا 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یه مشاور زن بود می‌گفت حتماا باید با رقص برینننن

چرا هر ننه قمری هر حرفی میزنه میگین مشاور گفت🤣

بخدا توی دانشگاه این اراجیف رو به ما یاد ندادن 

این حرفا رو از زبون ما نگید ما خودمونم خندمون میگیره از این کارا😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فک‌کن‌میای‌داخل ببینی زنت بی دلیل دارع میرقصه😐تو‌ذهنت‌میگی‌کصخولو‌نگا من از سر مار با خستگی میام ای ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

مثل اینکه زیاد اینستا میبینی

🤧🤧

علاوه بر رقص تشت آب گرم هم باید حاضر کنیییی🗿😂

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩