2777
2789
عنوان

چجوری میرین استقبال همسری💅

| مشاهده متن کامل بحث + 5231 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂حالا کاری به این ندارم خداییولی بعضیا کلا اینجورین سبک زندگیشونه قبلا مامانم اینشکلی بود الان دیگ ...

اخه من خودم روزی ازدواج کنم شوهر میگم این خله با رقص میاد استقبالم

حالا خوبه بقیه موارد ولی دیگه خدایی رقص؟

صد درصد تازه عروسا

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
وای خیلی مسخرس اون رقص برا چیه اخهههههه من خجالت میکشم یهو درو خسته کوفته باز کنه من قر بدم عین مستا ...

باید با رقص مشکلاتتت حل کنی

مثلا بهش میگی سویا بگیر نگرفت ماکارونی رو بدون سویا درست کن با رقص پیش بری 🥸🥸🥸😂

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

این رقصو یکی توضیح میده یعنی چی درو باز میکنید ضبط م باز میکنید براش حرکات موزون اجرا میکنید تا بیاد تو 😂

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

فانتزی من 😂💔 انشاءالله در آینده اسی جان 😂😂

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛