2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 29 پست
سلام راضیه جان. بد نیستم خداروشکر.اصلا نمیدونم چی بگم. شوکه شدم گفتی بهت زنگ زده‌. تصورشم سخته. ولی ...

عزیزمم🥺ناامید نباش مطمئن باش روزای خوشی شماها هم میرسه اینکه رهایی خیلی خوبه ولی بی اعتقاد نشو خدا همیشه حواسش ب ما هست خیلی وقتا چیزی و بعد از سختی میده تا قدرشو بدونیم خیلی وقتا هم چیزایی می بینه ک ما ندیدیم و نمیتونیم ببینیم بخاطر همین جدایی پیش میاد 

اینکه دعا میکنی خیلی خوبه اما باید با اعتقاد باشه با ایمان  و امید با توکل به خدا باور اینکه بهترین راه جلومون میذاره 

آدم اگ دعا کنه ولی ته دلش ناامید یا ناراحت باشه چه فایده؟وقتی دعا میکنی باید رها باشی بسپری ب خودش خدا هیچ وقت بنده شو نادیده نمیگیره شاد باش و حس خوب داشته باش تا اتفاقای خوب برات پیش بیاد هیچ چیزم زوری نخواه وقتی دعا کردی رها کن و اطمینان داشته باش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما توقع نداشته طرف گوشیشو ببینه .منم تعجب کردم. معلوم نیس ارتباط شون در چ حده و از این به بعد چی م ...

سیما به نظرت اون دختر حق داشت داستان ارتباط من و اون پسر که حالا نامزدش هست رو بدونه ؟

من که میگم کار درستی نکرده گوشی پسره رو چک کرده !

به هر حال هر آدمی یه حریم شخصی داره 

اون آقا هم اشتباه کرده که پیام های منو کامل پاک نکرده (sms و پیام های تو واتس اپ رو چون بلاکم کرده بود کسی نمی تونه ببینه ولی تو ایتا بلاک نبودم و احتمالا دخترخانم پیام های ایتا رو دیده)

بعد هم اینکه یک سرِ این رابطه من بودم و بخشی از زندگی شخصیم هست! 

چرا باید مسئله ی شخصیم رو به یه غریبه توضیح بدم و خود افشایی کنم ؟ 

گذشته از این ، آبروی اون پسر که روزی دوستم بوده افتاده بود دست من و درستش این بود که آبروشو حفظ کنم .

وای وای   پیام گذاشتی اون تاپیک و اومدم اینجا شروع کردم خوندن پیام ها قلبم جابجا شد چقد روزها بهم سخت میگذره از دورویی خاستگارهام همین آخری که بهانه آورد و چند ماه نگذشته با کسی دیگه رفته توی رابطه ۳ ماه من رو علاف کرد

چقدر حدیث کسا خوندم و گریه کردم جور بشه چقد مثل دوستتون و شما دعا کردم برای شخص مقابل 

چقدر چند ساله چله برداشتم و هیچ که هیچ و مطمعنم با دختری که الان توی رابطس اون حتی سالی یه سوره هم به زور بخونه

.
سلام راضیه جان. بد نیستم خداروشکر.اصلا نمیدونم چی بگم. شوکه شدم گفتی بهت زنگ زده‌. تصورشم سخته. ولی ...

رفتم تاپیکهاتون رو خوندم بسته بود میخاستم پیام بزارم اونجایی که نوشته بودی با هم بیرون بودید و اون همش حواسش بود زمین نخوری و حواسش به چاله ها بوده یاد خودم و خواستگارم افتادم کلی بغض کردم واقعا چطور یهو این شدیم

دیدم نوشتید کلی نماز شب و نماز جعفر طیار خوندید و نتیجه ای برای ازدواجتون حاصل نشده انگار درسته؟ 

منم خیلی خوندم دعا خیلی😔

.
رفتم تاپیکهاتون رو خوندم بسته بود میخاستم پیام بزارم اونجایی که نوشته بودی با هم بیرون بودید و اون ه ...

@english‍ 

@weepingwillow‍ 

منم زیاد چله برداشتم و دعا کردم ، گمونم بیشتر از یکسال نماز شب خوندم البته فقط شفع و وتر. اسم خیلی ها رو تو قنوت نماز می بردم و دعاشون می کردم اما واقعا تاثیری رو شخص خودم نداشت . نه آرامشم بیشتر شد ، نه صبور شدم ، نه روحیه و اخلاقم بهتر شد! تعجب می کنم نماز شب واسه بعضی ها کلی برکت و گشایش میاره ، واسه بعضی هام هیچی!

در طول چند سالی که با اون آقا در تماس بودم خیلی براش دعا می کردم حتی از برادر و خواهرای خودم بیشتر!

همه ش می گفتم خدایا عاقبتش رو بخیر کن 

از امام زمان و امام حسین می خواستم که دستشو بگیرن 

بگذریم ...

حالا ظاهرا به تازگی نامزد کرده اما با رفتاری که من از نامزدش دیدم گمون نکنم ازدواج موفقی باشه !

هنوز از راه نرسیده تو گوشی پسره سرک کشیده ، شماره منو برداشته به من زنگ زده که تو موضوعی که مربوط به من و اون آقا در گذشته بوده تجسس کنه !

می خواست بدونه ما راجع به چی با هم چت می کردیم 

دخترک نادان !

منم گفتم از خودش بپرس و گوشی رو قطع کردم

خدا عاقبت همه مونو بخیر کنه

@english‍ @weepingwillow‍ منم زیاد چله برداشتم و دعا کردم ، گمونم بیشتر از یکسال نماز شب خوندم البته ...

عجب پس!!!

عجیبه که پیامهاتو پاک نکرده

ببین منم حدیث کسا میخوندم برای پسره چقد کوتاه اومدم همش میگفت چقد خانومی آخه انقدم خوب نیست دختر خوب باشه ولی تهش ولم کرد رفت با کسی دیگه بخدا قسم هیچکس توی دنیا مثل من نمیشد براش 

چه اشتباه برای آدم هایی دعا کردیم که لیاقت نداشتن 

چرا ما حاجت روا نمیشیم الله اعلم

.
عجب پس!!!عجیبه که پیامهاتو پاک نکردهببین منم حدیث کسا میخوندم برای پسره چقد کوتاه اومدم همش میگفت چق ...

پیاما رو پاک نکرده چون نادونه ! منم دلم واسه نادونیش می سوخت. دختره هم با این کارش ، چندان عاقل به نظر نمی رسه

این که دعاها چرا اونطور که ما می خوایم اجابت نمیشن سوالیه که جوابی براش نیست! 

هر چی که تو تقدیر آدم باشه اتفاق می افته 

امیدوارم تقدیر همه ی ما خیر و بهترین باشه عزیزم

راستی چند سالته ؟ شاغل هستی ؟

پیاما رو پاک نکرده چون نادونه ! منم دلم واسه نادونیش می سوخت. دختره هم با این کارش ، چندان عاقل به ن ...

۳۶ سالمه شاغل نیستم ینی بودم بیکار شدم 

پس دعاهامون کجا میره پس اگر تقدیر مهمه چرا خدا گفته دعا کنیم😔

.
رفتم تاپیکهاتون رو خوندم بسته بود میخاستم پیام بزارم اونجایی که نوشته بودی با هم بیرون بودید و اون ه ...

سلام گل. بله زیاد نماز خوندم و زیاد دعا خوندم ولی نتیجه ای حاصل نشد. تا همین خرداد ماه هنوز حالم بد بود ولی الان به لطف خدا دیگه فارغ شدم بعد چندسال. از اسارت دراومدم و دیگه هم تو فکرو و خیال هیچکس و هیچی نیستم. 

فقط و فقط از خدا میخوام پدر و مادر و خانواده ام رو برام حفظ کنه. انشالا شما هم به این رهایی برسید. 

سیما به نظرت اون دختر حق داشت داستان ارتباط من و اون پسر که حالا نامزدش هست رو بدونه ؟من که میگم کار ...

سلام عزیزم. ببخشید دیر جواب میدم. گرفتار درمان و جراحی پدرم هستیم. 

اون آقا اشتباه کرده که وقتی در شرف تاهل هست پیامای شمارو نگه داشته  ولی در مورد اون خانم نمیتونیم قضاوت کنیم‌. شایدم بدون اطلاع اون آقا سرک نکشیده باشه. من اگر تو این شرایط بودم ۱۰۰ درصد از همین اول اون آقا رو رها میکردم نه بخاطر ارتباط قبلیش بلکه بخاطر عدم صداقتش. اینجوری که مچش گرفته شده نمیدونم چطور و چه جوابی به دختر بیچاره داده اون آقا. و باز اگر جای شما می بودم اول حواله اش میدادم به نامزدش ولی اگر اگر طفلک نتونست نتیجه ای از آقا کسب کنه و اگر مجدد از من میپرسید بهش داستان خودم و اون آقا رو میگفتم. بنظرم حق داره بدونه چون پیامهارو دیده ذهنش درگیر هست. 

امیدوارم با هم زندگی خوبی داشته باشنچه میشه کرد ؟هیچی بدتر از انتظار نیستخدا رو شکر که داستان تمام ش ...

انشالا از این به بعد روزای خوب در انتظارت هستن گلم. اره رهایی خیلی خوبه منتها اگر دلی مونده باشه. 

من رها شدم و از این بابت حالم بهتره ولی نمیتونم بگم خوشحالم. چون دیگه دلی نمونده که بدمش به کس دیگه ای و اون خاطراتی که داشتم با یه آدم خوب و سالم بود که دلم میخواست تنهایی مو باهاش پر کنم. که نشد. بازم شکر. 

سلام عزیزم. ببخشید دیر جواب میدم. گرفتار درمان و جراحی پدرم هستیم. اون آقا اشتباه کرده که وقتی در شر ...

سلام سیما جان

ان شاءالله خدا به پدر عزیزت سلامتی و شفای عاجل و کامل عنایت کنه و سایه شون بالا سرت باشه

منم به اون خانم گفتم از خودش بپرس

اتفاقا بعدا که ذهنم آروم شد به خودم گفتم اگر دوباره زنگ زد جواب بدم و واقعیت رو بگم اما دیگه زنگ نزد

حتما اون آقا مجابش کرده و غائله تموم شده