2777
2789
عنوان

دختر لوسی باشیم یا نه❓

322 بازدید | 21 پست

اینکه دختر حساسی هستم و زود تحت تاثیر قرار میگیرم حتی با یه فیلم مثلا و نامزدم اینو میدونه اما خدایی هیچوقت اذیتش نکردم یعنی این ویژگی من اصلا براش آزار دهنده نبوده تا الان. 

این بده؟؟ 

پس چطور خیلیا میگن اتفاقا مردا دختر لوس و آسیب پذیر دوست دارن 

به نظرتون برای آقایون کدوم جذاب تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من هرچیزی باید سر جاش باشه ... تعادل داشته باشه ...گاهی اوقات باید لوس باشی اونم برای شوهر ... گاهی باید متفکر و محکم باشی چون با مادرشوهر و خواهر شوهر و برادر شوهر و کلا فامیل های شوهر درگیر هستی.. اگر اینقدر حساس و زود رنج باشی از فامیل شوهر خدای نکرده زمین گیر میشی چون حساسی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خب این مال اول رابطه ست. بعد از جدی شدن رابطه وقتی نامزدیم این قضیه رو نامزدم دیگه فکر نمیکنم جواب ب ...

منم نامزد بودم آن‌قدر رو دادم آن‌قدر نشون دادم دوسش دارم بخشیدم خودش ازم جدا شد الان جواب پیام هاشم نمی‌دم تند تند پیام میده 

دختر یکم لوس و نیمه حساس خوبه، خیلی زیادم احساسی خوب نیست. حد تعادل

خب من اینجوریم چیزای خشن روم تاثیر می اره مثلا صحنه تصادف میبینم میگم ای واااای ببین چی شدهه. یا مثلا فیلم ترسناک اصلا نمیتونم ببینم. این مدلی ام من 

مردا باهم متفاوتن الانم انقدر دغدغه مردا زیاده من بعید میدونم خوششون بیاد یکی آویزونشون باشه

ربطی به به اویزون بودن نداره که. اتفاقا من اصلا اویزون نیستم بیشتر نامزدم پیگیرمه. پیام بالایی منو بخون نوشتم منطورم چیه