نانآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 31 عنوان باد شکم 131 بازدید | 11 پست خدایی نمیدونم چرا اینطوریم بقیه میگن که ورم معده داری ولی من اینطوری فکر نمیکنم شکمم همیشه ی خدا عین بادکنک باد کرده هر دمنوشی بگی خوردم ورزش هم میکنم پس چشه 1404/04/19 | 05:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 3098 منم اینجوربم عزیزم اینا بخاطر معده نیست برا رودس روده تحریک پذیر میشه میشه باد خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
نانآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 31 منم اینجوربم عزیزم اینا بخاطر معده نیست برا رودس روده تحریک پذیر میشه میشه باد یعنی درمانی نداره؟؟
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 3098 یعنی درمانی نداره؟؟ هر چیزی خی درمانی داره من رودم مشکل داره خونریزی داره گاهی شلوار تنگ که بپوشم رودهدهام درد میگیره شدید روده هام پیج میزنه برام کلونسکپی نوشتن ولی من روم نشد انجام بدم و دیگه بیخیال شدم ولی شما خفیف تره برو برات دارو میده خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی
نانآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 31 هر چیزی خی درمانی داره من رودم مشکل داره خونریزی داره گاهی شلوار تنگ که بپوشم رودهدهام درد میگیره شد ... ایده ی واسه قرص دارین؟
دوبرره عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 4935 اب ولرم صبح ناشتا خوردی؟؟؟ یک مدت بخور. آب زنجبیل ناشتا هم عالیه
نانآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 31 اب ولرم صبح ناشتا خوردی؟؟؟ یک مدت بخور. آب زنجبیل ناشتا هم عالیه مرسیییییی
نانآ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 31 گوزو ولی من منظورم اون باد نبود داداشنفخ شکم شکمت باد میکنه هر بادی گوزیدن نیست مشتی🤣🤣
نادعلیامظهرالعجایب عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 3656 سلام عزیزم برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو گوگل بزنی میاره دوره ی مزاج و درمان داره شرکت کن هم یه دکتر طب اسلامی میشی برای خودت و خانواده محترم و هم درمان میشی به اذن خدا حتما برو دعام میکنی خواهر جان
سیندرلا_عاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 3098 ایده ی واسه قرص دارین؟ امپرازول بخور قرص بدون عوارضیه هر دکتری پیشنهادش میده برای مهده خوبه خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی