2777
2789
عنوان

باد شکم

131 بازدید | 11 پست

خدایی نمیدونم چرا اینطوریم بقیه میگن که ورم معده داری ولی من اینطوری فکر نمیکنم شکمم همیشه ی خدا عین بادکنک باد کرده هر دمنوشی بگی خوردم ورزش هم میکنم پس چشه

منم اینجوربم عزیزم اینا بخاطر معده نیست برا رودس روده تحریک پذیر میشه میشه باد 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی درمانی نداره؟؟

هر چیزی خی درمانی داره من رودم مشکل داره خونریزی داره گاهی شلوار تنگ که بپوشم رودهدهام درد میگیره شدید روده هام پیج میزنه برام کلونسکپی نوشتن ولی من روم نشد انجام بدم و دیگه بیخیال شدم ولی شما خفیف تره برو برات دارو میده

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

سلام عزیزم برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره دوره ی مزاج و درمان داره شرکت کن هم یه دکتر طب اسلامی میشی برای خودت و خانواده محترم و هم درمان میشی به اذن خدا 

حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

ایده ی واسه قرص دارین؟

امپرازول بخور قرص بدون عوارضیه هر دکتری پیشنهادش میده برای مهده خوبه