2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا و امام حسین دعا کنید برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی با بچهای سالم درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭..

تو رو خدا دعام کنید انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😭تو رو خدا دعا کنید لثه هام خوب شن و لثه هامو از دست ندم و لثه هام تحلیل نره😭

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا هر چه سریعتر کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه و انشالله شر و دردسر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه😭...

تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و الهی هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی و الهی من و عزیزانم بیراهه نریم و همیشه به بهترین شکل ممکن خدا مراقب من و عزیزانم باشه🙏😔🙏🥹.و تو رو خدا دعا کن انشالله هر بخواد آبروی من و عزیزانم رو ببره انشالله آبروی خودش بره😭 تو رو خدا دعا کن انشالله هر کی من و عزیزانم رو مسخره و قضاوت کرد سرش بیاد دقیقا مشکلاتمون بفهمه ما آه داریم 🥹🙏

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و بچه‌ های عموهام و زنعموهام و زن داییام و خونه دایی مادرم و خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد تقاص همه ی ظلم ها و تهمت ها و کتک ها و بی احترامی ها و توهین ها که به من و عزیزانم کردن و حقی که از من و عزیزانم خوردن همین روزا پس بدن به حق علی و اولاد علی 🥹😭.

تو رو خدا تا اخر بخونید و دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹🙏 🙏 و انشالله پدرم همین امشب شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭😔.

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭🙏‌.

تو رو خدا دعا کن انشالله همین ماه یا نهایتا ماه بعد خونه بزرگ ویلایی شیک نوساز سه خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون به اسم مادرم بخریم و زود بار کنیم و خیر بیینیم تو خونه جدید و شر و بدی نبینیم و انشالله کولر کاندیشن (کولر ایستاده) بخریم و اصلا گرما بهار و تابستون ها نکشیم😭🙏 تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت روستاها خونه نخریم و تو هیچ روستایی زندگی نکنیم😭🥹.

اسی پدرم خیلی ظالم و خسیسه حتی پول شارژ نداریم و مادرم حتی گوشی نداره دعا کن همیشه پول خرید همه چی داشته باشیم و هیچ وقت من و عزیزانم محدود و ساده و محتاج نباشیم😭تو رو خدا دعا کن انشالله مادرم بهترین گوشی مدل بالا اندروید بگیره و بیاد فضای مجازی و استفاده خوب و عالی و مفید کنه از فصای مجازی و انشالله هیچ وقت شر و دردسر و زحمت و ناراحتی تو هیچ زمینه ای برا من و عزیزانم درست نشه🥹😭 تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم همیشه پول شارژ داشته باشیم و محتاج هیشکی نشیم 😭🙏😔🙏.

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏😔🙏🙏.