2777
2789
عنوان

بهم میگن زشت

331 بازدید | 48 پست

بهم خیانت شده بهم گفتن شبیه جنی و زشتی فلانی

اگه بخوام از خودم بگم صورتم گرده ولی نه اونقدر مژه و ابرو های پر پشتی دارم دماغم هم بزرگ نیست ولی مقل عملی ها هم نیست چال گونم دارم و لبم هم خوبه نه اونقدر بزرگ و نه اونقدر باریک

ولی  اصلا خودمو دوست ندارم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کدوم میمون اجوزه ای بهت گفت اجنه

بگو خار مادر جنشو بیاریم جلو چشش

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کدوم میمون اجوزه ای بهت گفت اجنهبگو خار مادر جنشو بیاریم جلو چشش

دختر خالم میگفت شبیه جنی ارایش کن 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چی بگم کاش دوست میداشتی

ندارم شرایط نمی خواد 

دختر خالم میگفت شبیه جنی ارایش کن

بگو تو قبل آرایش شبیه غولی بعد آرایش تازه میشی جن

تو رو چه به نظر دادن

سری بعدی سرشو بکن تو مستراب بفهمه با کی طرفه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

منم زشتم 

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

عزیزم شما اصلا هم زشت نیستی اتفاقا کسایی ک صورت گرد دارن خیلی ناز و بامزه ن در ثانی اون کسی ک بهت خیانت کرده ذات خودش کپک زده و خرابه این مشکل شما نیست ک غصه میخوری 

اگ زشت بودی از همون اول هم باهات وارد رابطه نمیشد و اینو یادت باشه همه چیز ظاهر نیست خیلیا هستن شبیه حوری بهشتین ولی بازم بهشون خیانت میشه پس اصلا ب چهره ربط نده 

کسایی ک این حرف و بهت زدن دقیقا خودشون بد ذات ترین و زشت ترین کسایی هستن ک تو دنیا وجود دارن

خب ارایش کن چرا ارایش نمیکنی ؟ خیلیا هستن که همینطورن ولی با ارایش خودشون دوست دارن 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

چه ربطی داره ... اونی که به شما گفته زشت افکار و عقیده اش سیاه و زشته

من میگم حالا اون حسوده ولی چرا بهم خیانت شد یا چرا هیچکسو ندارم