2777
2789
عنوان

بهم میگن زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 48 پست
خب من قبلا خودمو میدیدم حال میکردم ولی الان نه یعنی اصلا خودم دوست ندارم

خب چرا دلیلش چیه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

خب چرا دلیلش چیه

انقد بهم گفت زشتی شبیه جنی ارایش کن بهم خیانت شده توهین شنیدم حتی با وجود اینکه میدونستن چقد زجر کشیدم ولی بازم مسخره ام کردن بخاطر سر تا پام حتی به موهامم گیر دادن موهام فره بعد میگفت چند سالی یه با ر شونه میکنی در حالی که مدلشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد بهم گفت زشتی شبیه جنی ارایش کن بهم خیانت شده توهین شنیدم حتی با وجود اینکه میدونستن چقد زجر کشی ...

اول از همه شما باید جوابشو بدی و طبق چیزایی که من شنیدم ایشون اصلا انقدر شعور و شخصیت نداره که به حرفاش گوش بدی چه برسه به اینکه روت اثر بزاره و دوم موی فر کجاش بده برو یک ماسک مو بگیر بهش حالت بده تا تبدیل بشه به زیباترین فر و اینکه بهت خیانت شده تقصیر تو نیست خیلیا هستن هم معروفن و هم پولدارن و هم خوشگل بهشون خیانت شده مثل سلبریتیا پس مشکل از اوناست ؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

اول از همه شما باید جوابشو بدی و طبق چیزایی که من شنیدم ایشون اصلا انقدر شعور و شخصیت نداره که به حر ...

خیلی مهربونی ممنونم ازت🧡

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️