2777
2789
عنوان

بهم میگن زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 48 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم زشتم

واجب شد  ی کلاس خود زیبا بینی بزاریم

آخه چرا وقتی دو تا ایکبیری بهتون میگه زشت

باور میکنید با شماست در اصل جرئت نداره بگه زشته به شما میگه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

گوه میخورن خیلیم دوست، داشتنی هستی خانومی

مرسی ازت ولی واقعا نیستم 

خودت زیبایی🥲❤️

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

واجب شد ی کلاس خود زیبا بینی بزاریمآخه چرا وقتی دو تا ایکبیری بهتون میگه زشتباور میکنید با شماست در ...

من واقعا زشتم دارم‌میبنم تو اینه

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

واجب شد ی کلاس خود زیبا بینی بزاریمآخه چرا وقتی دو تا ایکبیری بهتون میگه زشتباور میکنید با شماست در ...

مثلا با شوخی گفت اما ادم حس میکنه 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب ارایش کن چرا ارایش نمیکنی ؟ خیلیا هستن که همینطورن ولی با ارایش خودشون دوست دارن

اصلا همچین کاریو نباید کنه

اینطور فقط داره لا پوشونی میکنه

قشنگ بره خودشو جلو آینه ببینه اگه واقعا خودش نه بقیه

عیبی تو صورتش میبینه بره درمان کنه 

با آرایش فقط قایم میکنه خودشو

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

مرسی ازت ولی واقعا نیستم خودت زیبایی🥲❤️

فداتشم کی تعیین میکنه زیبایی واقعی چیه؟ مطمئنم توام خیلی خوشگلی فقط اعتماد به نفس نداری و بقیه از همین سو استفاده میکنن توام زیبا و دوست داشتنی هستب

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛ 

منم قبلا از خودم خوشم میومد ولی الان نه هر کاری میکنم بازم زشتم

برو چشاتو محکم بشور

زشت اونه کسیه خودشو به تو نسبت داده

فداتشم کی تعیین میکنه زیبایی واقعی چیه؟ مطمئنم توام خیلی خوشگلی فقط اعتماد به نفس نداری و بقیه از هم ...

ممنونم ازت کاش بشه خودم زیبا ببینم

اصلا همچین کاریو نباید کنهاینطور فقط داره لا پوشونی میکنهقشنگ بره خودشو جلو آینه ببینه اگه واقعا خود ...

اتفاقا یکی از بدترین تصورات اینه که ارایش باعث میشه خودتو بپوشونی و از خودت فرار کنی ولی در صورتی که بر عکسه تو اگه یجوری باشی که از خودت راضی باشی و باعث خوشحالیت بشه باید اون سبک ادامه بدی چه حالا ارایش چه عمل چون اگه ادمی که از خودش بدش میاد بره جلو اینه و خودشو مجبور کنه خودشو دوست داشته باشه بیشتر اعتماد به نفسش میاد پایین 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

مثلا با شوخی گفت اما ادم حس میکنه

عذر میخوام اسی جان

اون حس غلط کرده

تو زیبا ترینی 

تنها از تو یکی هست 

پس باید به جای تخریبش ارتقاش بدی 

نه اینکه نابودش کنی 

خوشگل تر از تو خودتی مطمئن باش