2777
2789
عزیزمنگرانیتون رو درک میکنم خاهر منم خیلی استرس داره فردا ازمون بدن بچها همتون یه نفس راحت بکشید تا ...

اون بازه بین ازمون و اومدن نتایج بیشتر استرس داره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

عزیزمنگرانیتون رو درک میکنم خاهر منم خیلی استرس داره فردا ازمون بدن بچها همتون یه نفس راحت بکشید تا ...

خدا خودش رحم کنه .واقعاااا خیلی خیلی سخته.انشالله بچه ی خواهر شما قبول بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بازه بین ازمون و اومدن نتایج بیشتر استرس داره

دیگ باید بزنن به بیخیالی 

ما که فردا قرار دور همی داریم با خاهرم قرار کلی بچهاا کیف کنن و خستگی ازمون از تنشون در بره

سال قبلم که بچه خاهرم داد بعدش دورهمی گرفتیم همون روز خیلی خوب بود با روحیه اش

ایشالا موفق میشه♥️

ولی تیزهوشان خوب نیست خیلی سخت میگیرن تو راهنمایی درس دبیرستان میخونن شیمی و فیزیک و اینا

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

ای خدااااا بغضم گرفت.خدا رو هزاران مرتبه شکر.من و دخترم یکسال هست واقعا زحمت کشیدیم

عزیزم🌱

امیدوارم موفق بشه💚

چه کتاب‌هایی‌ رو خونده؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

منم شیشم به هفتم قبول شدم ولی مهم ترین دلیل قبولیم این بود که خانوادم بیخیال بودن

یعنی من یه مطلب رو میخوندم نه صرفا برای اینکه درصدم بره بالا یا ازمون رو قبول بشم

فقط میخواستم بفهمش و درکش کنم و سوالاش رو حل کنم ذره ای قبولی برام اهمیت نداشت ولی هر روز تست میزدم و ساعت مطالعه ام خیلی خوب بود.

شماهم بزنین به بیخیالی استرس نگیره

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ایشالا موفق میشه♥️ولی تیزهوشان خوب نیست خیلی سخت میگیرن تو راهنمایی درس دبیرستان میخونن شیمی و فیزیک ...

بستگی به دانش اموز هم داره واقعا بچه ها خیلی متفاوت از هم هستن

اماا بچه خاهرم و خااهرم خیلیییی زیاد راصین و خودش خیلی دوست داره جو مدرسه اشو

من و مامانمم شب آزمون تیزهوشان خوابمون نمیبرد..

ولی بعد از این تلاشها،

اون بغضی که از شوقِ

و اون لبخند و ذوق‌ها قشنگه..!🤍

حتماً سعی کنین بهش استرس ندین و با حرفاتون دلگرمش کنین.. ایشالا فردا بدرخشه..

🩷💍🩺

بستگی به دانش اموز هم داره واقعا بچه ها خیلی متفاوت از هم هستناماا بچه خاهرم و خااهرم خیلیییی زیاد ر ...

درسته👍

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀