2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختم فردا آزمون داره خیلی خیلی زحمت کشیده

ایشالا قبول شه، یادش بخیر من نتایج اومد چقدر گریه کردم، تا هفت صبح نخوابیدم.... آخرشم خدا برام معجزه کرد و ذخیره قبول شدم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اوا ببخشید من فکر کردم خودتون ازمون دارید.مطمئن باش قبولبچه خاهرم پارسال داد قبول شد اولویت اولشم قب ...

انشالله به امید خدا قبول میشه. 

خدا رو شکر دختر خواهرتون قبول شده.

با دل پاکتون برای دختر من دعا کنید 

ایشالا قبول شه، یادش بخیر من نتایج اومد چقدر گریه کردم، تا هفت صبح نخوابیدم.... آخرشم خدا برام معجزه ...

ای خدااااا بغضم گرفت.خدا رو هزاران مرتبه شکر.من و دخترم یکسال هست واقعا زحمت کشیدیم 

انشالله به امید خدا قبول میشه. خدا رو شکر دختر خواهرتون قبول شده.با دل پاکتون برای دختر من دعا کنید

عزیزم

نگرانیتون رو درک میکنم 

خاهر منم خیلی استرس داره 

فردا ازمون بدن بچها همتون یه نفس راحت بکشید تا جوابش بیاد

ای خدااااا بغضم گرفت.خدا رو هزاران مرتبه شکر.من و دخترم یکسال هست واقعا زحمت کشیدیم

دعا میکنم براش حتماا و واقعا درکش میکنم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨