2777
2789

یه توصیه اگر کلاس زبان تا حالا دخترتون نرفته حتماااا تابستان شروع کنه چون بچها مدرسه اکثریت زبان رفتن و خیلی برا مدرسه مهم.

من بچه خاهرم زبان اصلا نرفته بود و سختش شد اما سریع شروع کرد به رفتن کلاسا خداروشکر نسبتا جبران شد اما بنده خدا سختش بود همزمان همه این کارو انجام بده اما ماشالا دختر پر تلاشی و از پسش برامد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شیشم به هفتم قبول شدم ولی مهم ترین دلیل قبولیم این بود که خانوادم بیخیال بودنیعنی من یه مطلب رو ...

آفرین به شماا 

موفق باشی عزیزم.

من قبلش برام مهم نبود وقتی رقابت رو دیدم استرس گرفتم دخترم رو هلش دادم تا راه افتاد  .

هعی یاد خودم افتادم 

چقدر درس خونده بودم 

من فارسی و علوم رو وقتی ششم بودم هفتم و هشتم رو هم خوتده بودم اونم خودم🥲

ریاضی هم هفتم رو خونده یودم اینو کلاس میرفتم 

بقیه درسنامه 

انقدر کتاب تست داشتم بعد ازمونم به چند نفر دادم کتابارو 

سوال ممنوع ها رو هم از ترس خونده بودم فول

با اینکه خیلی سختی کشیدم اون زمان 

عروسی دختر خالم نرفتم 

ولی الان عجیب دلتنگ اون حس حال شدم اون انرژی اون ذوق 

همیشه برام خاصه 

بعدشم کلی مقام علمی اوردم تو زمان راهنمایی

دبیرستان هم رتبه اوردم تو تشریح مغز و چشم

یه توصیه اگر کلاس زبان تا حالا دخترتون نرفته حتماااا تابستان شروع کنه چون بچها مدرسه اکثریت زبان رفت ...

ماشالله بهش.انشالله همیشه شاهد موفقیت های روز افزون باشی.انشالله دخترم دوباره زبانش رو ادامه میده

آفرین به شماا موفق باشی عزیزم.من قبلش برام مهم نبود وقتی رقابت رو دیدم استرس گرفتم دخترم رو هلش دادم ...

عالیه خیلی خوبه که حمایتگر هستین،انشالا تاپیک قبول شدنش رو بزنین

من وقتی خواستم جواب قبولی رو ببینم به خانوادم گفتم شما نبینین اول خودم ببینم

رفتم تو اتاقم و از کامپیوتر دیدم(جواب چند روز بود اومده بود ولی من خبر نداشتم)

یه دفعه دیدم نوشته پذیرفته شده است.

ضربان قلبم رفت بالا،یه خوشحالی خیلییی زیاد رو اروم اروم داشتم تجربه میکردم

ولی باور نکردم فکر کردم اشتباه میبینم توهم زدم مامانمو سریع صدا کردم

اونم اومد دید پذیرفته شدم

بعدشم شادی قبولی و زنگ زدم به داییم که خیلی پیگیر ازمون من بود

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

هر چی بگی تارگت.ای کیو _سی پی یو_مارتیپل_ تستهای جامپینگ ،سمپادیوم ،تی ان تی _ اسمارتیز

کمپلکس و ای‌تی چی؟

صبح ساعت ۹ ازمون شروع میشه؟

صبح زودتر بیدارش کن و یه صبحانه مقوی بده بهش تا سیر بشه، بطری آب و شکلات حتما همراهش باشه

ساعت هم خوبه ببره، فقط ساعتش باید عقربه‌ای باشه

جامدادی و کاغذ و اینطور چیزا هم نمیتونه ببره (به‌جای جامدادی بهش پلاستیک بده تا وسایلش رو داخل پلاستیک بذاره)

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

هعی یاد خودم افتادم چقدر درس خونده بودم من فارسی و علوم رو وقتی ششم بودم هفتم و هشتم رو هم خوتده بود ...

مانشالله به شما.خودتون مستقل بودید دختر من خیلی اذیت کرد تا راه بیفته و بخواد بخونه و تست بزنه.

الان چه رشته ای درس میخونید؟

امروز که داشتم کتابارو جمع میکردم خیلی دلم گرفت.خیلی علاقه داشتم با دخترم تلاش میکردم کنارش باشم.

کمپلکس و ای‌تی چی؟صبح ساعت ۹ ازمون شروع میشه؟صبح زودتر بیدارش کن و یه صبحانه مقوی بده بهش تا سیر بشه ...

آزمون ساعت ۸ هست .گفتن هفت و نیم مدرسه باشن.

کمپلکس و ای تی هم خونده و کتابهای دیگه .

ممنونم از راهنماییتون.

عالیه خیلی خوبه که حمایتگر هستین،انشالا تاپیک قبول شدنش رو بزنینمن وقتی خواستم جواب قبولی رو ببینم ب ...

واقعا چه لحظات شیرینی بوده واقعا خوش به سعادت خانواده تون چنین دختری تربیت کردن.

آزمون ساعت ۸ هست .گفتن هفت و نیم مدرسه باشن.کمپلکس و ای تی هم خونده و کتابهای دیگه .ممنونم از راهنما ...

اها

خواهش میکنم گلم

به دخترت بگو اصلا استرس نداشته باشه♡

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

مانشالله به شما.خودتون مستقل بودید دختر من خیلی اذیت کرد تا راه بیفته و بخواد بخونه و تست بزنه.الان ...

از زمان من خیلی گذشته الان بچه ها متفاوت ترن ولی باهوشن

مامان بابای من با اینکه تحصیل کردن فقط کتاب میخریدن اصلا نگفتن سمپاد ازمون بده خودم گفتم میخوام بخونم اونام کتاب خریدن اصلا نمیدونستم کلاس هس بعدا دیدم دوستام کلی کلاس مخصوص تیزهوشان رفته بودن این مورد دلم واسه خودم میسوزه 

ولی چون خبر هم نداشتم با ارامش خوندم فکر میگردم همه مثل من بودن گوشیم نداشتم خونه بودم کسیم نمیدیدم راحت بودم 

ایشالا دخترتون قبول میشن 

ولی نشد هم مهم نیس مدارس برتر درصد کمی از بچه ها موفق میشن امیدوارم جز اون درصد کم باشن