2777
2789
عنوان

اعتقاداتم کم شده به همه چی

77 بازدید | 6 پست

من تا چند سال پیش همیشه نماز میخوندم 

ولی الان اصلا نمیخونم،اعتقاداتم به خدا کم شده

حتی تو ماه محرم و دهه محرم ذره ای اشک نریختم برای امام حسین

دیگه اصلا انگار اعتقاداتی ندارم به هیچ چیزی

افسردگی هم دارم

میتونه به خاطر اون باشه؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

گذر زمان آدمو نسبت به همه چی سرد و بیتفاوت میکنه

اخه قدیما من خیلی ادمای بی اعتقاد تو جوونی رو میشناختم که هر چی میرفتن به سمت سن بالا معتقد میشدن 

ولی الان انگار برعکس شده واسه نسل ما 

اره برای افسردگی هست ولی گاهی خوبه ادم بی اعتقاد بشه و بعد دوباره همه چیرو با مطالعه بپذیره

من اینکه برای امام حسین گریه ام نمیگیره رو درک میکنم

چون اینقدر برای اتفاق های اخیر کشورم گریه کردم که نمیتونم

برای الهه برای جنگ برای دانشمندامون و نوزادی که شهید شد

دیگه انگار نمیتونم برای چیزی که 1400 سال پیش بوده اشک بریزم

در صورتی که تا چند سال پیش همش مجلس محرم رو میرفتم هر شب

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من اینکه برای امام حسین گریه ام نمیگیره رو درک میکنمچون اینقدر برای اتفاق های اخیر کشورم گریه کردم ک ...

ادم هر چند سال یه بار مودش عوض میشه 

منم ممکنه گاهی تو دهه محرم اصلا نتونم عزاداری کنم ممکنه موقع دیگه حسش بیاد واسه همین سخت نگیر به خودت 

مثلا اگه دور از جون پدر ادم فوت شده باشه که حتما ادم سالگردش گریه نمیکنه یهو ممکنه وسط سال یاد یه چیزی بیفتی بشینی زار بزنی

بعدم انقدر شرایط این ماه سخت بود که پریروز زدم تولد یه بنده خدایی رو تبریک بگم گفت باور کن تاریخو یادم رفته که تولدم بوده