2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد حق با کیه

250 بازدید | 13 پست

شوهرم همش نوکر فامیلش وبدجور عادتشون کرده  کارهاشون انجام بده مثلا زیادی اونا رو اینور و انور میرسون  حتا اگه ما میخایم بریم تفریح یا جایی  اگه اونا بگن باید بگیم چشم

مثلا امروز خواستیم بریم  بیرون دور بزنیم زن عموش گف بیاید منو ببریم فلان جا کار دارم ۲۰ دقیقه بعد بیاید دنبالم 

این زعموش زیادی پشت سرم حرف میزنه 

بعد از این که پیاده شد پشت گفتم این زن بی ادبه با اینکه پشت سرم حرف میزنه وهی ما کارهاشو انجام میدیم 

اونم  بدجور عصبی شد که چرا ابن حرفو گفتی  و زن عمموم پشت سرت حرف نمیزنه  وماشین مالتو نیس و حق نداری چیزی بگی 

و دعوا کردیم زد رو سرم زد   اینه جلوی رو شکست

بعد منو برگردونت خونه  و بازم رف کارهای فامیلشو انجام میده 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت حاماله فامیله😑

اره

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ماشین مال تو نیس؟ 😒😒😒

ای تاپیک بغلیه داشتن دختررو سرزنش میکردن که چرا به شوهرش گفته تو هم تو ماشین اضافی هستی چون منطقشون اینه که یه مرد هیچوقت این حرفو نمیزنه و همین انتظارم از زنش داره 

😐

حالا چی دارم میشنوم

شوهر منم همینه با سه تا بچه خودم همه کارای بچه هامو میکنم

بخدا از دستش ذله شدم همش در اختیار دیگرانه ولی به من که میرسه همش تنبلی میکنه بهونه میگیره تا اعتراض هم میکنم میگه به تو چه

الان یه سری بزرگوار میان حمله ور میشن که چرا سه تا بچه آوردی! کاش خیلی چیزا دست خودم بود

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
شوهر منم همینه با سه تا بچه خودم همه کارای بچه هامو میکنم بخدا از دستش ذله شدم همش در اختیار دیگرانه ...

وضع منو داری ولب من یه بچه دارم  چون شوهرم به فکر بچه اینا نیس و بچه نمیخاد تا به فامیلاهاش برسه

ماشین مال تو نیس؟ 😒😒😒ای تاپیک بغلیه داشتن دختررو سرزنش میکردن که چرا به شوهرش گفته تو هم تو ماشین ...

اره دیدمش 

بنظرم  همیشه باید اولویت زن و بچه خودت باشن تا بقیه

وضع منو داری ولب من یه بچه دارم چون شوهرم به فکر بچه اینا نیس و بچه نمیخاد تا به فامیلاهاش برسه

شوهرمنم همینجوری بودبعلاوه اینکه تعصب عجیبی روشون داشت که ب لطف خدا امسال نقاب از روی چهره بی خاصیتشون برداشته شد