2777
2789
عنوان

برا خودش آره برا من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارتنرم هروز بعد سرکار فقط میره قهوه خونه قلیون میکشه میره خونه 

اتفاقا من بهش میگم برو بیرون با رفیقات چیه همش تو خونه ای میگه مریم من اصلا حوصله ندارم مگه من رفیق بازم برم بیرون باهاشون😐😂۲۲ سالشه میگه من پیر شدم🤦‍♀️

خودتو دست کم نگیر...یادت باشه تو بالاتری...ارزش خودتو تو هرحالی حفظ کن

امشب که از بیرون اومد زنگ زد راجب این موضوع حرف بزنم یانه؟؟؟میگم بنظرم یه روز که تونستم برم بیرون جدی بشینم باهاش صحبت کنم.

چون اگه الان بحثو باز کنم مطمعنم دعوا میشه

امشب چی بگمم؟؟

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

من پارتنرم هروز بعد سرکار فقط میره قهوه خونه قلیون میکشه میره خونه اتفاقا من بهش میگم برو بیرون با ر ...

خودت چی؟؟

بیرون میری؟؟؟

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

امشب که از بیرون اومد زنگ زد راجب این موضوع حرف بزنم یانه؟؟؟میگم بنظرم یه روز که تونستم برم بیرون جد ...

حالا لازم نیست حتما حرف بزنی...تو قوانین و باید های خودتو داری...هرطور دوس داری جلو میری...اعتراض کرد میگی حدشو بدونه.البته با زبونه خوش.....کار خودتم میکنی...میگی میخندی....هارت و پورت کرد جدیش نمیگیری

حالا لازم نیست حتما حرف بزنی...تو قوانین و باید های خودتو داری...هرطور دوس داری جلو میری...اعتراض کر ...

اون شب یه مهمونی دعوت شده بودیم یهویی شد و بابام دیر بهمون خبر داده بود 

پاشدیم با مامانم و بابام رفتیم یعنی تنها نبودم با خونوادم بودم

رفتم خونه بهش گفتم آره با خونوادم بودم شارژ هم نداشتم یهویی هم شد.میگه باید میگفتی و اینا یه ساعت بعد زنگ زدم دیدم رفته از سر لج با من بام هاشمیه دور دور که لج منو دربیاره وطلافی کنه به اسم طلافی ولی خوش گذرونی اونقد اون شب حالم بد شد که حد نداشت

نه اصلا بیرونی نیستم آدم ازادیم یعنی کسی نیس گیر بده ولی کلا رفیق بازی نمیکنم بیرونم نمیرممیگه بخاطر ...

من خودم رفیق باز نیستم و با رفیقام بیرون هم نمیرم

چون خونوادم به شدت سخت گیرن نذاشتن باهاشون برم بیرون برا همون هیچی رفیق ندارم.

پارتنرم منو انتخاب کرده چون دختر پاکی بودمو اولین رابطمه 

و میدونه خونوادم چقد سخت گیرن اما خودش آزاده  

من خودم رفیق باز نیستم و با رفیقام بیرون هم نمیرمچون خونوادم به شدت سخت گیرن نذاشتن باهاشون برم بیرو ...

اونم مثل تو پاکه؟

اینجوری همیشه تو باید حرص بخوری 

آدمی که رفیق بازه هیچوقت درست نمیشه 

چندسالته؟

اونم مثل تو پاکه؟اینجوری همیشه تو باید حرص بخوری آدمی که رفیق بازه هیچوقت درست نمیشه چندسالته؟

قبل از من خیلی بد بوده از وقتی که من وارد زندگیش شدم زیرو رو شده خونوادش مذهبین به شدت زیاد متعجبم این چه جوری بوده حالا به قبلا کار ندارم.

ولی واقعا حرص میخورم از اینکه من تو خونه مثل زندانیا اون خوش گذرون باشه  

بهم میگه بیشتر رفیقامو بخاطرتو گذاشتم کنار چرا؟چون اونا آدمای درستی نبودن این چند تا خوبن وگرنه با همینام راه نمیرفتم

قبل از من خیلی بد بوده از وقتی که من وارد زندگیش شدم زیرو رو شده خونوادش مذهبین به شدت زیاد متعجبم ا ...

ادمی ک قبلا خیلی کارا میکرد الان دیگه نمیکنه؟

شما خودت چندسالته پارتنرت چندسالشع