2777
2789
عنوان

برا خودش آره برا من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 65 پست
اهان خب پس یه خورده بد شدبا پا پس پس بزن با دست پیش بکش(اگر درست گفته باشم😂🤦🏼‍♀️)سر گیرات عذرخواه ...

امشب  زنگ نزنم ؟؟

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

اهان خب پس یه خورده بد شدبا پا پس پس بزن با دست پیش بکش(اگر درست گفته باشم😂🤦🏼‍♀️)سر گیرات عذرخواه ...

تا حالا خیلی بهش گیر میدادم و هزار بار عذر خواهی کردم ودوباره تکرارش کردم به هیچ عنوان عذر خواهیامو باور نمیکنه

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب زنگ نزنم ؟؟

میگم بازم من دارم طبق شخصیت خودم و رابطه ای که تو ذهنمه نظر میدم تو ممکنه این کار جواب نده برات

ولی من بودم نمیزدم 

صبح میزدم صبح به خیر میگفتم حرفای روتین و اینا ولی سرسنگین

اصلاااا به نظرم از این کار مزخرفش که گوشی رو روت خاموش کرد کوتاه نیا ناراحت بمون تا جبران کنه برات

ولی سر گیر دادن الکیت عذرخواهی کن

میگم بازم من دارم طبق شخصیت خودم و رابطه ای که تو ذهنمه نظر میدم تو ممکنه این کار جواب نده براتولی م ...

الان بهش زنگ زدم جواب داد😂😂

اول با دعوا گفت مگه نمیگم زنگ نزن و اینا بعدم گفتم میدونم کار اشتباهی کردم گفت تو ده شبه داری داری قول  میدی که تکرار نکنی منم گفتم خب حرصم گرفت یهویی رفتی بیرون 

همون حرفی که اون موقع بهت گفتم میزنه همونو گفت 

(از این به بعد برنامه هرشب همینه)

منم چون میشناسمش وقتی عصبانیه باید حرفشو قبول کنی

گفتم آره واینا گفت برم خونه دارم برات

گفتم میشه بحث نکنیمو اینا سرد صحبت می‌کرد و خواهش کردم بحث نکنه قبول کرد بعدم گفتم دوستت دارم و نیم ساعت دیگه برمیگرده😐😂😂😂