2777
2789
عنوان

برا خودش آره برا من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 65 پست
اختیارتو دست دوس پسر جماعتتت ندهههههههههههههههههههههههه

فعلا که دستشه ولی پشیمونم از این که از اول حرفش رو گوش کردم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر پروو کسی که هیچ تعهدی بهت نداره چرا باید براش تعیین تکلیف کنید

چرا؟؟؟؟چون که اون برای من تعیین تکلیف میکنه جایی که نخاد نمیرم کاری که نهاد رو نمیکنم اینا همه برا اینه که میگم من به حرفش گوش میدن پس اونم مجبوره که گوش کنه

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

فعلا که دستشه ولی پشیمونم از این که از اول حرفش رو گوش کردم

چیکارته؟  واقعا این خواسته ها رفتارا چه معنی میده..فک کردی بهش اصلا؟  

چیکارته دختر....آدم از دوستش اجازه میگیره‌؟

اون چیکارس نذاره ؟

نمیزاره؛ اشتباه کردم که از اول حرفشو گوش کردم و چشم گفتم

اون میگه تو باید به حرف من گوش کنی و ایناچون دختری از این ور هم خونوادم خیلی سخت میگیرن برای اینکه د ...

چندسالته عزیزم؟

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

چیکارته؟ واقعا این خواسته ها رفتارا چه معنی میده..فک کردی بهش اصلا؟ چیکارته دختر....آدم از دوستش ا ...

قصد مون ازدواجه برا همون میگم 

خسته شدم همش به فکر بیرونشه

اون میگه تو باید به حرف من گوش کنی و ایناچون دختری از این ور هم خونوادم خیلی سخت میگیرن برای اینکه د ...

اگه باهاش ازدواج کنی هم همینه و فکر نکن چیزی عوض میشه 

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود که همسرم رفته پارتی و به من گفته نباید بیای و ... و دقیقا رفتارهای قبلش مثل پارتنر شما بوده 

با بودن کنار این آدم از چاله در میای و تو چاه میوفتی

بیخود کرده..هر وقت جرات داشت اومد جلو..سینه سپر کرد...شهامتشو داشت ..اونموقع شاید حرفش خریدار داشته ...

کاشکی میتونستم بگم

اگه باهاش ازدواج کنی هم همینه و فکر نکن چیزی عوض میشه چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود که همسرم رفته پا ...

باهاش باید جدی صحبت کنم راجب این موضوع