emiiily مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 9853 عنوان اگه یه روز دیگه بیشتر بمونم دیوونه میشم 125 بازدید | 10 پست الان اومدیم مسافرت خونه یکی از فامیلا از جمعهمنم خیلی معذبم الانبعد حالا فردا صبح قراره بریم اونا همش اصرار میکنن که پس فردا برید یه روز دیگه بمونیدولی من دیگه طاقت ندارم دوست دارم زودتر برم خونهیعنی فقط دارم لحظه شماری میکنم برمممم خونههه 1404/04/18 | 17:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 نسبتشون چیه با شما؟؟ اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
yasna_valetin عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1262 چرا سختته؟؟ با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 اینکه شرایطت خوب نباشه و اصرار کنند خیلی رو مخه.. کاش سر خودشون هم بیاد.. اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
روح_خسته_18 عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 56 اگه هم موندید سعی کن بیخیال باشی چون اینطوری خودت داری اذیت میشی میدونم سخته قرار گرفتم تو این موقعیت ولی خب چه میشه کرد!من خودمو میزنم به بیخیالی و تو دنیای خودمم، اصلا هم حال خوبِ باارزشتو نزار بقیه خراب کنن
fafa_nmh عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 3185 اینکه شرایطت خوب نباشه و اصرار کنند خیلی رو مخه.. کاش سر خودشون هم بیاد.. عزیزم این از مهمون نوازیشونه. قصد بدی ندارن
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 عزیزم این از مهمون نوازیشونه. قصد بدی ندارن خب اخه نزارن بری که خیلی بده شاید طرف روش نشه بگه یا نتونه بگه اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
fafa_nmh عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 3185 خب اخه نزارن بری که خیلی بده شاید طرف روش نشه بگه یا نتونه بگه اونا دارن تعارف میکنن که بمونن. مجبور که نکردن. دارن رسم فامیلی و مهمون نوازیشونو به جا میارن.استارتر میتونه یک بهانه ای جور کنه و فردا برگردن
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 اونا دارن تعارف میکنن که بمونن. مجبور که نکردن. دارن رسم فامیلی و مهمون نوازیشونو به جا میارن.استارت ... اخه خودم هم فامیل شوهرم اینجورین وقتی اثر عمل روره بچیگیم یا گوارشیم خیلی اذیتم میکنه وقتی اصرار زیاد می کنند اذیت میشم.. اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم