2777
2789

الان اومدیم مسافرت خونه یکی از فامیلا از جمعه

منم خیلی معذبم الان

بعد حالا فردا صبح قراره بریم اونا همش اصرار میکنن که پس فردا برید یه روز دیگه بمونید

ولی من دیگه طاقت ندارم دوست دارم زودتر برم خونه

یعنی فقط دارم لحظه شماری میکنم برمممم خونههه

چرا سختته؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه شرایطت خوب نباشه و اصرار کنند خیلی رو مخه.. کاش سر خودشون هم بیاد.. 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

اگه هم موندید سعی کن بیخیال باشی 

چون اینطوری خودت داری اذیت میشی 

می‌دونم سخته قرار گرفتم تو این موقعیت 

ولی خب چه میشه کرد!

من خودمو میزنم به بیخیالی و تو دنیای خودمم، اصلا هم حال خوبِ باارزشتو نزار بقیه خراب کنن

عزیزم این از مهمون نوازیشونه. قصد بدی ندارن

خب اخه نزارن بری که خیلی بده شاید طرف روش نشه بگه یا نتونه بگه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خب اخه نزارن بری که خیلی بده شاید طرف روش نشه بگه یا نتونه بگه

اونا دارن تعارف میکنن که بمونن. مجبور که نکردن. دارن رسم فامیلی و مهمون نوازیشونو به جا میارن.

استارتر میتونه یک بهانه ای جور کنه و فردا برگردن

اونا دارن تعارف میکنن که بمونن. مجبور که نکردن. دارن رسم فامیلی و مهمون نوازیشونو به جا میارن.استارت ...

اخه خودم هم فامیل شوهرم اینجورین وقتی اثر عمل روره بچیگیم یا گوارشیم خیلی اذیتم میکنه وقتی اصرار زیاد می کنند اذیت میشم..