2777
2789
عنوان

آقا من امشب بیایین تعریف کنم😅😂😂

160 بازدید | 24 پست

آقا من امشب فاز منو برداشت😐😅

رفتم فیلم ترسناک دلقک رو دیدم🤦

هر دوتا دلقک رو هم دلقک یک هم دلقک دو🙄

خلاصه دیگه تو فیلم دیدم دلقکه نامرد پای پسربچه رو قاپید کل خیابون خونی شد دوتا پاش افتادن تو جوب خودش موند😐

خلاصه دیگه شب داستان ها داشتیم که نگم براتون

دستشویی ما تو حیاطه🤦

آقا حالا من به هزار زحمتی رفتم دستشویی😅

خودم داشتم میترکیدم ها از ترس انگار که یه دلقک تو کمین هست🤧😁

خلاصه دیگه بعد اینکه به زور اومدم از دستشویی با ترس و لرز

چشمام هم اون شب کور شده بود ها دوتا فیلم ترسناک یک و نیم ساعتی دیدم دلقک یک دلقک دو

داشتم میگفتم خلاصه بعد اینکه از دستشویی با هزارتا ترس تو دل وامونده اومدم خونه

پامو چنان برده بودم داخل پتو چنان پتو رو به خودم پیچیده بودم😂 که نگو

همشون به پایین نگاه میکردم که یه وقت دلقک نیست

خلاصه 

🔴نکته اخلاقی🔴👇

شب ها فیلم ترسناک اونم دوتا نبینین😂😅

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترکیب هوای گرم و پتو رو چطور تحمل کردی😵‍💫

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

عهه من وقتی ده دوازده سالم بود قسمت اولش و دیدم که پای پسره رو خورد زیاد ترسناک نیستتت ولی شب وحشتناکه🤣

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بعد ساعت دوازده میشه دیگه امشبساعت2 بامداد😂

امشب هنوز نیومده:/

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

عزیزم ما بیرون کاپشن میپوشیم😂😅بخاری روشن میکنیم انقد پول گاز اومد این ماه

وسط تیر؟🤯 اردبیلی هستین؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند