2777
2789
چت جی پی تی . اگه سوالی داری بگو من برات بپرسم

سلام ببخشید میشه به منم جواب بدید

با تراز 8000 کنکور اردیبهشت و نمرات

فارسی 18.25

دینی 19.25

عربی 14

شیمی 18.75

فیزیک 17

ریاضی 19.75

زیست 16.75

سلامت 15

هویت 18.75

زبان 16.25

منطقه 3 هستم آیا پیراپزشکی روزانه میارم؟ مثل رادیولوژی و هوشبری و اتاق عمل

یه جوجه پرستار🤍🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون عزیزم وای خیلی دلم میخواست کتابهام رو اهدا کنم اصلا نذر کرده بودم ولی خواهرم امسال می‌ره ...

به امید خدا قبولی خواهرت ، سال آینده   قبول میشه به امید خدا  . میشه اون موقع   بهم بدی ، هزینه ای هم داشت اشکال نداره . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

قبول دارم ولی اینارو اشتباه میگه اکثر اوقات

اره اشتباه هم داره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزم ترازت کمه و اینکه معدل مهم نیست نمرات تک درس مهمه بگو ببینم تراز معدلت چطورا

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

خواهرم می‌ره دهم عزیزم

اها ‌ درسته انشالله موفق باشه ، 

عزیزم ترازت کمه و اینکه معدل مهم نیست نمرات تک درس مهمه بگو ببینم تراز معدلت چطورا

عربی ۱۹

شیمی ۱۹.۷۵

زبان۱۹.۵

ریاضی ۱۹.۵

فیزیک ۱۹.۲۵

سلامت 17 

هویت ۱۹.۷۵

دینی۱۹

زیست ۱۸.۷۵

فارسی ۱۹.۲۵