2777
2789
حق داری موفق باشی نهایی خیلی خوب شدی مطمئنن پزشکی میاری زیست رو چجوری میخونی؟ من مشکلم با زیسته تغیی ...

فقط کتاب درسی رو بخون با سوالات کنکور من همین کار کردم زیست شصت درصد زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چت جی پی تی . اگه سوالی داری بگو من برات بپرسم

کتاب زمین شناسی هر سال چقدر تغییر میکنه ؟مثلا امسال ۱۰۰ بزنه همین کتابو بدون تغییرات برای سال بعد بخونه چند درصد میزنه 

خیلی ممنونم ازت ❤

استارتر دعا میکنم قبول بشی 

میشه کتابها و جزوه هات به من بدی بعد از قبولیت؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خیلی اوقات اشتباه میگه مخصوصن درباره اینکه کجا قیول میشم اینا

چون  هیییچ کس نمیتونه ۱۰۰ در صد بگه ..... اون درصدی که درست میگن مقایسه با سالهای قبل میکنه .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

استارتر دعا میکنم قبول بشی میشه کتابها و جزوه هات به من بدی بعد از قبولیت؟

خیلی ممنون عزیزم 

وای خیلی دلم میخواست کتابهام رو اهدا کنم اصلا نذر کرده بودم ولی خواهرم امسال می‌ره تجربی گفت بدشون به من

شرمندتم❤️‍🩹

کتاب زمین شناسی هر سال چقدر تغییر میکنه ؟مثلا امسال ۱۰۰ بزنه همین کتابو بدون تغییرات برای سال بعد بخ ...

خیلی سوال خوبیه! و جوابش می‌تونه به خیلیا کمک کنه. 🌍

📚 زمین‌شناسی دهم، یازدهم و دوازدهم (ویژه رشته تجربی) از پایدارترین کتاب‌های درسی هستن.
در سال‌های اخیر، تغییرات خیلی جزئی و محدود بوده؛ بیشترش هم در حد:

• تغییر شکل‌ها یا نمودارها
  • اصلاح نگارشی
  • گاهی اضافه شدن یا حذف یک پاراگراف خیلی جزئی

با اطمینان می‌شه گفت:

حتی اگر کتاب تغییراتی داشته باشه، به احتمال زیاد:

• در حد ۲ تا ۳ تست تأثیر خواهد داشت
  • و همون‌ها هم معمولاً قابل درک و پیش‌بینی هستن (مباحث جدید، در کتب کمک‌درسی به‌روز‌رسانی می‌شن)

اگر کسی امسال زمین‌شناسی رو عالی خونده، برای سال بعد لازم نیست کتاب جدید بخره، فقط کافیه:

• سؤالات کنکور امسال و آزمون‌های قلمچی/گاج رو تحلیل کنه
  • یه دور مرور جدی با تست انجام بده
  • تغییرات جزئی رو هم از سایت‌های کنکوری یا معلم‌ها بگیره (مثلاً همایش‌های آخر سال)

هر وقت خواستی، می‌تونم یه لیست از تغییرات احتمالی زمین‌شناسی برای کنکور ۱۴۰۵ هم برات تهیه کنم 😊
مرسی از مهربونیت 💖

کتاب زمین شناسی هر سال چقدر تغییر میکنه ؟مثلا امسال ۱۰۰ بزنه همین کتابو بدون تغییرات برای سال بعد بخ ...

•   .

:

1.   .

اگه امسال روی کتاب قبلی بدون مطالعه جدید عمل کرده باشی، احتمالاً ۷۰–۸۰٪ زدی. ولی با رعایت قدم‌های بالا و ورود به نسخه جدید، احتمال ۹۵–۱۰۰٪ زدن برمی‌گرده.
توصیه‌ام: حتماً کتاب جدید رو داشته باش، حتی اگه کامل نخونیش؛ فقط بخش‌های تغییر یافته رو مرور قوی کن 😊