2777
2789
عنوان

کسی بخاطر خیانت جداشده❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 70 پست
اره دعوا وجنگ خیلی وحشتناک و دردناکه عین بختک همش روته ارامش بهترین حس دنیاس

دقیقاااا...اون همه استرس،،بحث،،جنگ و جدا آخرش که چی...هر لحظه آدم منتظر یه فاجعه ی جدیده...اما وقتی آدم اشتباه از زندگی آدم میره تازه میشه فهمید زندگی یعنی چی.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتنش راحته کلکسیونی از غیب و ایراداته دیگه با خیانتش نمیشه کنار اومد

خب سعی کرد نگهت داره ؟خانوادش چی مانع رفتنت نشدن؟

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

یه شب خواب راحت بعد طلاق رو تجربه نکردی که اینو میگی،،یه شبش میرزه به هزار شب زندگی متاهلی که هر روز ...

میفهمم چی میگی از وقتی از خونه خودم رفتم راحت سرمو میذارم رو بالشت دیگه تا نصف شب منتظر کسی نمی‌مونم که آخرم نصف شب مست بیاد خونه 

خوش ب حالت😍الان خوشبختی؟

آره عزیزم الان راضیم...چند ساله که مجدد ازدواج کردم با یه مردی که مثل خودم جدا شده بود و حتی بچه هم داره...اما همین زندگی رو با اون زندگی سابقم عوض نمی کنم هر چند اون موقع از نظر مادی خیلی وضعیت بهتری با اون داشتم اما آرامش نداشتیم...از نظر دیگران من باختم چون یه مرد با وضعیت مالی خیلی خوب رو ول کردم و جدا شدم و زن یه مرد بچه دار شدم اما اونا نمی دونن ما چه قدر با هم بحث می کردیم هفته ۷ روز بود ۶ روزش جنگ و دعوا بود اون یه روزش هم آمادگی برای جنگ و دعوای بعدی.

میفهمم چی میگی از وقتی از خونه خودم رفتم راحت سرمو میذارم رو بالشت دیگه تا نصف شب منتظر کسی نمی‌مونم ...

و اگه جدا بشی می فهمی دیگه استرس اینو نداری مبادا باز خیانت کنه.

دقیقاااا...اون همه استرس،،بحث،،جنگ و جدا آخرش که چی...هر لحظه آدم منتظر یه فاجعه ی جدیده...اما وقتی ...

اره اما وقتی بچه داری و وقتی خانوادت توان نگهداریتو ندارن وقتی عرورت تو فامیل بشکنه وقتی هزار چیز دیگه مجبوری بمونی و بسازی و حفظ ظاهر البته خیانت دیگه نع

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
2790
2778
2791
2779
2792