2777
2789
عنوان

کسی بخاطر خیانت جداشده❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 70 پست

سلام بااجازه استارتر میشه بیایین تاپیکم اوضاع زندگیم خوب نیس نمیدونم چکارکنم نیاز ب راهنمایی دارم 🙏🏻

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

یه شب خواب راحت بعد طلاق رو تجربه نکردی که اینو میگی،،یه شبش میرزه به هزار شب زندگی متاهلی که هر روز ...

بچه نداشتی ک طلاق گرفتی؟

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترست بخاطر حرف مردم نطلاق اره عزیزم من ازدواج اولم 20سالم بود بخاطرخیانت شدم 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

اگه مستقلی وشاغلی  وحامی داری بعد طلاق خب کارت راحت تره.. البته اگه قصدت طلاقه... من مجردم اما چنین چیزی باشع شخص خودم جدا میشم.. براهیچ کسی نسخه طلاق نمیپیچم.. چون ما از شرایط دیگران خبر نداریم اما فک کن.. 

یه شب خواب راحت بعد طلاق رو تجربه نکردی که اینو میگی،،یه شبش میرزه به هزار شب زندگی متاهلی که هر روز ...

اره دعوا وجنگ خیلی وحشتناک و دردناکه عین بختک همش روته ارامش بهترین حس دنیاس

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
بستگی داره شخصیت همسرت چجوری باشه .اگه کلا لاشیه که قیدشو بزن .ولی اگه پاش لغزیده و گول خورده به روش ...

نه بابا بار چندمش بوده 

خیلی وقتا هم بهش شک کرده بودم نگو اونا هم چیزی بوده

اره پشتمن از وقتی شوهرمو شناختن میگفتن جداشو من قبول نکردم موندم به امید اینکه درست بشه که بدترشد

اگه کارش همینه جدا شو تا فردا انواع و اقسام بیماری های جنسی رو نگرفتی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

در هر حال طلاق سخته زندگی با شریک زندگی بد هم سخته،توصیه ام اینه قبل طلاق تمام تلاشتو کن زندگیت درست ...

گفتنش راحته کلکسیونی از غیب و ایراداته دیگه با خیانتش نمیشه کنار اومد

اره پشتمن از وقتی شوهرمو شناختن میگفتن جداشو من قبول نکردم موندم به امید اینکه درست بشه که بدترشد

درست نمیشه خیالت راحت دیگه کم کم عادت میکنه ومیدونه تو دل نمیکنی بدتر میشه یه روزی میرسه که کلا نمیتونی جداشی پس وقتی خانوادت پشتتن فرار کن،اصلا طلاقت میده؟شوهرت میدونه تو میدونی؟

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،