2777
2789
عنوان

کسی بخاطر خیانت جداشده❓❓

1014 بازدید | 70 پست

زیر ۲۵ سالمه خیلی از طلاق میترسم آنقدر که بد میگن ازش 

ولی فکر میکنم میبینم اصلا دیگه نمیتونم با اون مرد زندگی کنم هر جوری شده میرم ولی خب میترسم بعدش چی قراره بشه یا یوقت تا آخر عمرم تنها موندم چی یا نتونستم آدم درستی رو پیدا کنم چی باز انتخاب اشتباه کردم چی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره شخصیت همسرت چجوری باشه .اگه کلا لاشیه که قیدشو بزن .

ولی اگه پاش لغزیده و گول خورده به روش نیار و ادامه بده ولی واسه بچه دارشدن عجله نکن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

یا خدا خواهر من تنها موندم خیلی بهتر اینکه با ادم خیانت کار باشی ببین هر کاری بخواب بکنی یه تاوان داره باید ببینی تاب تحمل کدوم واست بیشتره 

بعدم انشالا کیس بعدی یا مشاوره برو جلو

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

جدا شو به حرف دلت گوش بده تنها نمی مونی هنوز خیلی جوونی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️