2777
2789
عنوان

خانم های چادری یه سوال دادم لطفا

384 بازدید | 26 پست

از شانس بد امسال که من بچه شیر میدم مانتو ها جلو بسته شده و من هیچ مانتویی به دلم ننشسته.... یه مدل مانتو خوشم اومده بلنده.. من قدم بلنده و قشنگ بود تو تنم فقط سوالم اینه من چادر سر میکنم مانتوی بلند مزحک نمیشه با چادر؟

بخرم آیا؟

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد من دوران بارداریم چادر میپوشیدم عمدتا مانتوها بارداری هم بلندن

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

خوب امسال بجای مانتو از این چادرای جلو بسته بگیر عالیه دوتا روهمم نمیخواد بپوشی منکه چادرم جلو بازم باشه خودم زیپ میدوزم از مانتو و چادر باهم راحت بشم خدایی تابستون مخصوصا تحملش سخته

من با چادر نمیتونم مانتو بلند بپوم ولی خیلیا میپوشن 

ولی در کل خیلی سختت میشه مانتو بلند و چادر چطوری بچه بغل کنی چطوری شیر بدی 🤔🤔🤔

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

نه اصلا بد نمیشه اتفاقا من یه دوستی دارم همیشه بلند میپوشه خیلی هم خوشتیپ هست

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
خوب امسال بجای مانتو از این چادرای جلو بسته بگیر عالیه دوتا روهمم نمیخواد بپوشی منکه چادرم جلو بازم ...

چادر جلابیب عالیه هم پوشش هم برای بچه شیر دادن من زیرش یه تیشرت میپوشم والسلام خوب و خنک دیدم نداره 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
فقط بچه کوچیک داری مانتو اون قدر بلند نگیر که زیر دست وپات بیاد واذیت بشی

نه گفتم که قدم بلنده مانتو به مچ پام که نمیرسه. بعدم فقط برای دید و باز دید عید و مهمونی هاست که با ماشینیم و بچه هم معمولا بغل همسرمه.مرسی از راهنماییت

من مانتو عربی زیر چادر  میپوشم.شیک میشه چادرت که کوتاه نیست که مانتو از زیرش بزنه بیرون

مانتو عربی چه جوریه؟من چادریم میخوام بدونم😊

این مانتوهایی ک بلنده روشون کار شده؟و مشکیه ..شبیه چادرن؟

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
چادر جلابیب عالیه هم پوشش هم برای بچه شیر دادن من زیرش یه تیشرت میپوشم والسلام خوب و خنک دیدم نداره& ...

اسمش همین جلابیب هست؟ مدل به مدل داره یا همینو بگم