2777
2789
عنوان

سزارین نکنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 52 پست

من دوبار سزارین شدم از اولی راضی بودم ولی از دومی نه .برا همینم خیلی پشیمونم که چرا اولی را با اختیار خودم سز شدم . برا دومی تلاش کردم طبیعی باشه اما دکترم گفت ریسکش بالاست  هیچکس زیر بار این مسعولیت نمیره همون سز بشی بهتره . 😔😔😔😕😕واقعا من بعنوان کسی که دوبار سز شدم توصیه میکنم تا جایی که میشه تلاشتون کنین طبیعی بیارین  اگه نشد سزارین کنین😐😐😐

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
والا من تا اخر هفته ميزام. هركدوم از زايمان براي بعضيا راحته واسه بعضيا نه.بستگي به بدن داره. ولي من ...

ای جان بسلامتی😘چ حس شیرینیه..منتظر دیدن نی نی😍 انشالله ک عزیزم راحت طبیعی زایمان کنی . درسته سزارین عملش رو اگه در نظر نگیرم گ چقدرم ترسناکه ‌عوارضشم بیشتره.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر بنظرم ول کن.اصلا راهنمایی نکن.دیشب یه تاپیک بود در مورد زایمان.من رفتم واز مضرات سزارین گفتم ...

من بخدا دلم میسوزه .میگم بزار آگاه بشن دوستان. چون خودم ب حرف بعضی  بچه های همین سایت گوش کردم و سزارین شدم. البته بقول دوستان بدن با بدنم فرق میکنه.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

خوب گلم باید میگفتی بیهوشی کاملت کنن،من که اصلا زیر بار نرفتم،هرچیم راجع به عوارض بیهوشی و فوائد بیحسی واسم گفتن اهمیت ندادم....قشنگ گفتم اگر نمیتونید برم

البته واسه کورتاژم بیحسی زدم،اما خداروشکر دکتر بیهوشی کارشو بلد بود

شمام ایشاالله زایمان بعدیت بگو بیهوشی کامل

ای جان بسلامتی😘چ حس شیرینیه..منتظر دیدن نی نی😍 انشالله ک عزیزم راحت طبیعی زایمان کنی . درسته سزاری ...

ممنون عزيزم.امروز معاينه شدم سه سانت بودم بدون درد. دكترم گفت شرايطت خوبه.ولي واقعا معاينه درد داشت!!! اميدوارم بتونم طاقت بيارم تا پسرمو توبغلم بگيرم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

موافقم، اما هرچي فكركردم ديدم تا ادم نزاد نميفهمه خوش زائه يا نه!!!!😂😂 

درسته

خواهر من خودش طبیعی زایید و همش میگفت خیلی راضی ام.ولی ب خدا تا ۳ ماه ب قدری ضایع و گشاد راه میرفت که نگو.بخیه هاش هم باز شدن.

ولی نمیدونم چرا راضی بود.

البته کسایی هم هستن ک بخیه نمیخورنو و زایمان طبیعیشون عالیه

خوب گلم باید میگفتی بیهوشی کاملت کنن،من که اصلا زیر بار نرفتم،هرچیم راجع به عوارض بیهوشی و فوائد بیح ...

اون زمان بچه های سایت بهم گفتن بیحسی خوبه.منم  ترسو..از بیهوشی میترسیدم‌ ولی برای سری بعد حتما دیکه بیحسی رو قبول نمیکنم.

ممنون عزيزم.امروز معاينه شدم سه سانت بودم بدون درد. دكترم گفت شرايطت خوبه.ولي واقعا معاينه درد داشت! ...

انشالله میتونی .منم‌چون‌معاینه درد داشتم ترسیدم‌ جا زدم گفتم سز .ولی الان میگم کاش تحمل میکردم.

اگه دکترت گفته میتونی بنظرم حتما طبیعی زایمان کن..یاد بعد سز میوفتم نمیشد راه برم .اشکم در میاد.

آی گفتی آدم به غلط کردن میافته😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره هردوبار دولتی شهر ما بیمارستان خصوصی نداره هر دوبار هم دکترم یکی بود 

اهان .آخه اینجایی ک ما هستیم هر کی سزارین خصوصی بوده خیلی راضی بوده و هر کی دولتی رفته عذاب کشیده.

راستی خب شما قدرت بدنت و بافت های بدنت تو زایمان اولت خیلی بهتر و جوون تر بودن.سن ک بالاتر بره و یا بر اثر زایمان دوم یا سوم دیگه بدن بنیه قبل رو نداره‌.احتمالا واسه اینه که دومی رو راضی نبودی

درسته خواهر من خودش طبیعی زایید و همش میگفت خیلی راضی ام.ولی ب خدا تا ۳ ماه ب قدری ضایع و گشاد راه ...

اره خب به لگن خيلي فشار مياد. دكتر من ميگه بدن درد بعد زايمان بخاطر ورزش نكردن و اماده نبودن بدنه.بخيه هم واقعا بايد كسي باشه كه همينطوري نياد برش بزنه فقط، دكتر كه خوب و دلسوز باشه زايمان خيلي ميتونه بهترم باشه.

اهان .آخه اینجایی ک ما هستیم هر کی سزارین خصوصی بوده خیلی راضی بوده و هر کی دولتی رفته عذاب کشیده. ...

نمیدونم والا  اختلاف دوتا زایمانممم ۴ ساله برا اولی ۲۰ سالم بود برا این یکی ۲۴ . وای منکه دیگه  غلط بکنم اسم بارداری بچه بیارم پرونده بچه رو برا همیشه گذاشتم کنار . همینارو بزرگ کنم هنر کردم🙄