2777
2789
عنوان

سزارین نکنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 52 پست
چند وقته سزارین کردی

۳سال😐 ولی جای بیحسی همچنان درد داره

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر من طبیعی زایمان کرده ولی دیسکش زده بیرون و همش کمر درد داره ولی مامان من 3تا سز داشته و هیچ مشکلی نداره

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
منم خیلی پشیمونم  همش میگه کاش طبیعی زایمان میکردم😐

منم پشیمونم..واسه دومی میترسم اقدام کنم ..دختر فامیلمون فکرش رو کن تو راه بیمارستان تو ماشین زایمان کرد.. چقدر راحت.اون وقت من از ترس طبیعی خودم و ناقص کردم😢

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

والا من تا اخر هفته ميزام. هركدوم از زايمان براي بعضيا راحته واسه بعضيا نه.بستگي به بدن داره. ولي من تو تحقيقاتم براي انتخاب زايمان سزارينو سخت تر دونستم. چون جفتش درد داره ولي سزارين هم عملش سختتره هم دوره نقاهتش.

وای من چیکار کنم که از هر دوش میترسم ولی طبیعی خیلیییییییییی بیشتر

اگه دکترت گفته میتونی بنظرم حتما طبیعی زایمان کن..یاد بعد سز میوفتم نمیشد راه برم .اشکم در میاد.

استارتر بنظرم ول کن.اصلا راهنمایی نکن.دیشب یه تاپیک بود در مورد زایمان.من رفتم واز مضرات سزارین گفتم و از طبیعی تعریف کردم.۳نفر بودن هر توهینی بهم کردن وهرچی خواستن گفتن.اعتقادشونم بود مردمو راحت بزارین تا خودشون تصمیم بگیرن.

شماهم تا فحش نشنیدی بیخیال شو

منم پشیمونم..واسه دومی میترسم اقدام کنم ..دختر فامیلمون فکرش رو کن تو راه بیمارستان تو ماشین زایمان ...

بستگی ب بدن ها داره

یکی میبینی سز کرده و خیلی راضیه کمر دردم نگرفته

یکی دیگه طبیعی آورده تا رون بخیه خورده بعد از سه ماه هنوز گشاد راه میره

منم پشیمونم..واسه دومی میترسم اقدام کنم ..دختر فامیلمون فکرش رو کن تو راه بیمارستان تو ماشین زایمان ...

میتونی بعد سز طبیعی زایمان کنی.فقط باید دکتر خوب وهماهنگ و پایه ای داشته باشی