2777
2789
عنوان

سزارین نکنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 52 پست
انشالله میتونی .منم‌چون‌معاینه درد داشتم ترسیدم‌ جا زدم گفتم سز .ولی الان میگم کاش تحمل میکردم.

الهي دركت ميكنم عزيزم.تا شب از درد نميتونستم راه برم! خون ولكه هم كه كلا روحيه ادم و داغون ميكنه. ايشالله واسه ني ني بعدي  خاطره خوب بشه برات زايمان❤️❤️❤️

بخيه طبيعي هم ميخاره تازه ميخان دسشويي كنن اينقد ميسوزه

والا من طبیعی زایمان کردم ولی اصلا سوزش نداشتم شما طبیعی بودی؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهي دركت ميكنم عزيزم.تا شب از درد نميتونستم راه برم! خون ولكه هم كه كلا روحيه ادم و داغون ميكنه. اي ...

فدای محبتت ...انشالله نی نی توام‌صحیح و سالم بدون‌ سختی بیاد بغلت ..از طرف من بوسش کن حتما 😘

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

سر سزارینم امپول بیحسی خواستم بعد زدن چندبار تو کمرم هی نشد اما تا نصفش رفت  نمیدونم چرا نمیرفت کاش اصلا نمیزد و همون اول بیهوشم میکرد الان بعد یکسال بازم بازدار شدم یعنی بعد از ده ماه دعا کنین مشکلی پیش نیاد بزام

استارتر بنظرم ول کن.اصلا راهنمایی نکن.دیشب یه تاپیک بود در مورد زایمان.من رفتم واز مضرات سزارین گفتم ...

اتفاقا منم عقیدم اینه که بهتره این طوری تو دل کسانی که باردار هستن رو خالی نکنین.چه در مورد زایمان طبیعی و چه سزارین. چون مخصوصا این سایت پر خانم های بارداره که به دلگرمی نیاز دارن.من خودم تو تا سزارین داشتم هم بی هوشی رو تجربه کردم هم اسپاینال و اسپاینال خیلی بهتر بود نه کمردرد رو تجربه کردم نه سردرد خدا رو شکر. خیلی ها هم زایمان طبیعی داشتند و راضین